INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LUXEMBURG - UCRAINA 1-2

VIDEO Imagini impresionante din Ucraina! » Şevcenko a făcut fericit un copil fără picioare, înaintea victoriei dramatice cu Luxemburg

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2019 10:52

Selecţionerul Ucrainei, Andrei Șevcenko, s-a întâlnit la Kiev cu puştiul kazah venit, în scaunul cu rotile, de la 4.000 km depărtare pentru a-şi cunoaşte idolul. Autogolul cu care Ucraina a învins luni, în prelungiri, în Luxemburg, 2-1, i-a răsplătit gestul.

Andrei Şevcenko a fost un campion în teren, rămâne campion şi după ce s-a apucat de antrenorat. Nu a luat niciun trofeu cu Ucraina, dar un gest face mai mult decât orice victorie.

Bucuria oferită unui copil invalid e de nepreţuit. Ali a parcus 4.000 de kilometri, de la Alma Ata până la Kiev, deşi era în scaunul cu rotile, pentru a-şi cunoaşte idolul! Puştiul, mare suporter al naţionalei Ucrainei, şi-a împlinit visul de a se juca pe stadion cu Şeva câteva minute şi a se poza cu el, la unul din ultimele antrenamente dinaintea plecării spre Luxemburg.

I-a dăruit lui Ali un tricou şi un calendar

Ali s-a născut fără picioare, din cauza problemei avute de mama sa în timpul sarcinii. Asta nu l-a împiedicat să plece în lunga călătorie din Kazahstan, cu autocarul şi trenul, până la arena Lobanovski. Fostul atacant al Milanului a rămas impresionat, i-a dăruit tricoul naţionalei cu autograf şi un calendar oficial.

„Un antrenament început cu o întâlnire incredibilă cu Ali, un copil ce s-a luptat cu destinul pentru a pasa mingea cu noi”, este mesajul emoţionant postat de contul său de Instagram.

Tot soarta a vrut ca Ucraina să sufere aseară, dar să învingă în minutul 90+3 (2-1) cu autogolul lui Gerson Rodrigues, după ce luxemburghezii rataseră victoria!

16 ani şi jumătate sunt de când Ucraina nu mai fusese neînvinsă după primele două meciuri în preliminariile Euro. Şi în 2002 avea 4 puncte, după remiza din Armenia şi succesul cu Grecia

"M-am bucurat mult de victorie pentru că nu mă aşteptam la un meci atât de greu. S-au mişcat bine şi ne-au creat mari probleme, şi fiindcă echipa nu e în formă. Am meritat succesul, deşi a venit după un autogol" Andrei Şevcenko, selecţioner Ucraina

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Ionel Ganea critică selecția lui Contra: „Am ajuns să aducem jucători din Arabia și SUA. Vin, pozează în echipamentul României și pleacă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează