INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - SPAL 2-0

VIDEO INTER - SPAL 2-0 // GALERIE FOTO Trupa lui Spalletti, victorie chinuită cu locul 16 în Serie A

Inter - SPAL 2-0 // FOTO: Guliver/Getty Images +5   FOTO
Inter - SPAL 2-0 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 17:59

Inter Milano, în criză după 3 pași greșiți la rând, a reușit azi prima victorie din luna martie, 2-0 pe teren propriu cu Spal.

Ecourile rezultatelor negative din ultimele săptămâni au părut că afectează jocul lui Inter, în beznă timp de peste 60 de minute. Echipa care la începutul sezonului își propunea titlul e departe de forma ideală, iar jocul îi nemulțumește pe fanii pretențioși ai lui Inter, ajunși la capătul răbădării după sezoane la rând în penurie de rezultate. 

68 de minute. Atât i-a luat lui Inter să spargă gheața cu modesta Spal. Politano a înscris cu o execuție rapidă din inteirorul careului, șutul său imparabil oprindu-se în pasă.

Inter a închis definitiv meciul în minutul 77. Roberto Gagliardini s-a aflat pe direcția centrării lui Soares, a preluat și a finalizat în forță, stabilind scorul final.

inter spal 2 0 5 +6 FOTO

Grație victoriei, Inter a acumulat 50 de puncte, echipa lui Spalletti situându-se pe locul 4, cu 50 de puncte. Spal e pe 16, cu 23 de puncte.

Vezi și: Inter Milano la 111 ani » Adrian Florea dă 9 motive pentru care e „la squadra piu bella del mondo”: mai țineți minte ce a făcut Zanetti la singura eliminare în 612 partide?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează