INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - ATALANTA 7-1

VIDEO Intercity argentinian » Icardi și Banega au dat recital în meciul lui Inter cu Atalanta, scor 7-1

Icardi deschide drumul spre marșul interist, ajungând ieri la 20 de goluri // Foto: Guliver/GettyImages
Icardi deschide drumul spre marșul interist, ajungând ieri la 20 de goluri // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2017 00:00

Squadra lui Pioli a pulverizat revelația sezonului, neînvinsă de 7 etape, și a egalat scorul campionatului. Icardi și Banega au realizat hat-trick-uri, ultimul oferind și două assisturi.

Inter a dat recital de gală ieri în ciocnirea nerazzurrilor, de pe San Siro-Meazza, la trei zile după a 119-a aniversare a clubului.

Trupa lui Pioli a gonit ca un Intercity cu energie argentiniană, reușind cea mai productivă primă repriză în campionat din 1964 încoace. A fost 5-1 la pauză, 7-1 la final. Niciodată în istoria Seriei A Atalanta, revelația actualului sezon, nu primise cinci în 45 de minute!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Era 5-0 după doar 36. Nici urmă de echipa neînvinsă în ultimele 7 runde, în care nu încasa decât două goluri. Icardi și Banega s-au distrat, ca pe PlayStation. Mauro a deschis balul, cu al doilea hat-trick în campionat la Inter.

Reluare în plasă după o "directă" bătută de Banega, penalty scos și transformat, apoi "cap" din centrarea lui Banega. Éver a preluat ștafeta, cu prima sa "triplă" din carieră (ultimul gol din lovitură liberă) și alt assist, lui Gagliardini.

Freuler n-a putut spăla rușinea, punctând abia la 5-0. Iar la final, soliștii argentinieni au luat acasă câte-o minge, pentru istorie.

26de goluri ale lui Inter poartă amprenta lui Icardi. Argentinianul a marcat 18 și a dat 8 assisturi. Cel mai decisiv în acest sezon

70de ani trecuseră de la cel mai rapid hat-trick reușit de un jucător al lui Inter în Serie A, Lorenzi, în octombrie 1947, în 18 minute

Tătă, bun și norocos!

Fiorentina a tremurat pentru succesul cu Cagliari (1-0), Kalinici marcând în minutul 90+2. Un gol venit după mai multe ratări ale sarzilor, care l-au cruțat pe Tătărușanu. Sau a lovit bara (81), iar Barella (90+2) a ratat singur cu Ciprian.

Portarul român și-a salvat însă în două rânduri echipa, la două ocazii bune avute de Borriello. "Continuă momentul bun", l-a lăudat agenția firenzeviola.it.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează