INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO » Italienii au aflat unde va juca Justin, fiul celebrului Patrick Kluivert

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 19:26

Justin, fiul legendarului Patrick Kluivert, ar putea ajunge la Red Bull Leipzig.

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul italian Gianluca Di Marzio. Potrivit acestuia, șefii clubului german sunt încântați de evoluțiile lui Kluivert și doresc să înceapă cât mai repede negocierile cu Ajax Amsterdam,echipa la care activează olandezul.

20 de partidea bifat Justin Kluivert în acest sezon în toate competițiile, reușind 6 goluri și 2 pase decisive

În vârstă de 18 ani, Justin Kluivert este considerat unul din cei mai promițători jucători de fotbal olandezi. Prin prestațiile sale foarte bune în tricoul lui Ajax, tânărul atacant a stârnit interesul echipelor mari, presa internațională anunțând chiar că fiul lui Kluivert a fost foarte aproape să ajungă la Manchester United.

Justin Kluivert este un produs al centrului de copii și juniori al lui Ajax Amsterdam, în curtea căruia se află de la vârsta de 8 ani. El mai are contract cu "lăncierii" până în iulie 2019 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 3 milioane de euro.

surse: whoscored.com, goal.com, fussball.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează