INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Jese, furios pentru că n-a fost lăsat să execute un penalty la Stoke » Reacţie nervoasă a fostului jucător de la Real Madrid

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 11 februarie 2018 14:54

Stoke City a pierdut, ieri, două puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării, după remiza înregistrată pe teren propriu, contra lui Brighton & Hove Albion, scor 1-1, iar finalul partidei de pe bet365 Stadium a fost unul incadescent.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 32, după reuşita lui Jose Izquierdo, în urma unei faze fulger, care a adus aminte de stilul tiki-taka practicat de Pep Guardiola la echipele sale.

După pauză, Paul Lambert, manager-ul lui Stoke, a forţat prin introducerea a doi jucători ofensivi, Saido Berahino şi Jese Rodriguez, iar "olarii" au reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă după un gol caracteristic al elveţianului Xherdan Shaqiri, venit în urma unui şut de la aproximativ 20 de metri de poarta adversă.

Pe final, cei de la Stoke puteau obţine chiar toate cele trei puncte. În minutul 89, Bobby Madley a dictat lovitură de la 11 metri pentru gazde, în urma unui contact dintre Jese şi Stephens. Fostul fotbalist de la Real Madrid, în prezent împrumutat de PSG în Premier League, a dorit să bată chiar el penalty-ul, însă mai experimentatul său coleg, Charlie Adam, a luat balonul şi nu a fost de acord să-l lase să execute, fapt care i-a cauzat o criză de furie spaniolului, stâpânit, în cele de urmă, de colegi.

Penalty-ul executat de Adam a fost respins de goalkeeper-ul lui Brighton, Mathew Ryan, iar fundaşul Lewis Dunk a intervenit excelent, imediat după, pentru a respinge în afara terenului.

S-a terminat 1-1, într-un meci foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării din Premier League. După acest rezultat, Stoke se menţine pe loc retrogradabil, 18, cu 25 de puncte, în timp ce Brighton este pe 13, cu 28 de puncte.

sursa: skysports.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează