INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Juan Mata a demonstrat că se poate juca fotbal şi în genunchi » Mijlocaşul a dat dovadă de o ambiţie ieşită din comun

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 februarie 2015 10:45

Ultima etapă din Premier League a adus o fază mai puţin obişnuită pe terenurile de fotbal. Juan Mata, fotbalistul lui Manchester United, a descoperit un nou stil de alergat.

United a învins cu 3-1 Leicester, însă asta şi datorită lui Juan Mata, care în momentul cînd echipa sa a plecat pe un contraatac, iar mingea se afla în posesia acestuia, mijlocaşul "diavolilor" a alergat în genunchi, la propriu, dovedind încă o dată că este un fotbalist ambiţios.

Fotbalistul de 26 de ani a intrat pe teren în minutul 77 în locul lui Valencia, însă în cele 13 minute a avut timp să iasă în evidenţă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Februarie 2015, 23:05
Postat de leroiv72 pe 04 Februarie 2015, 11:05

iata unul din motivele pt care Premier League este cel mai puternic campionat si in care jucatorii sunt platiti cu sumele care sunt platiti! nu doar ca joaca non-stop din august pana in mai, dar JOACA, PUN OSUL!

just.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Februarie 2015, 23:04

asta este o dovada de profesionalism. ar fi bine sa studieze si alexe video de mai sus, poate asa nu mai pune mainile in cap sau la solduri, la fiecare pasare care trece peste stadion.)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Februarie 2015, 13:10

"Mata" n-ar trebui sa aiba cratima?!:))))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează