INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CRYSTAL PALACE - CHELSEA 0-3

VIDEO Jucătorii lui Chelsea, acuzați de propriii fani că l-au lucrat pe Mourinho » Ultimele rezultate îi dau de gol

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2016 17:29

Jose Mourinho a avut un sezon dezastruos cu Chelsea și era mai aproape de retrogradare decît de primele locuri. Înfrîngerea cu Leicester, 1-2, i-a pus capac portughezului și acesta a decis să se despartă de formația londoneză.

Presa britanică a speculat de-a lungul ultimului mandat al lui Mourinho la Chelsea că antrenorul ar fi fost lucrat de unii jucători, însă "The Special One" nu a comentat niciodată aceste aspecte.

Totuși, un semn de întrebare tot se pune. După plecarea lui Mourinho, Chelsea n-a mai simțit gustul înfrîngerii, reușind în ultimele 4 partide să cîștige de două ori, iar în alte două partide a făcut egal. Meciurile n-au fost deloc ușoare, cel mai greu dintre ele fiind cel cu Manchester United, scor 0-0.

Și astăzi Chelsea a arătat o altă față. Formația condusă de Guus Hiddink a cîștigat fără drept de apel cu 3-0 în deplasarea de la Crystal Palace. VIDEO DE LA MECI

Fanii n-au trecut cu vederea și au reacționat extrem de dur, acuzîndu-i pe propriii fotbaliști că n-au jucat pînă acum tocmai pentru ca Mourinho să fie nevoit să plece.

După 20 de etape, Chelsea ocupă locul 14, cu 23 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
atentu
atentu  •  03 Ianuarie 2016, 22:23

O să-i trimit un print-screen tolontanului cu perlele tale, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atentu
atentu  •  03 Ianuarie 2016, 22:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atentu
atentu  •  03 Ianuarie 2016, 22:09
Postat de jullien_alphonse pe 03 Ianuarie 2016, 19:22

Şi cum ***' de-ai trecut TU clasa, mai ţii minte ?! --- Ia cască oreleul aici: --- Propriii - cu trei de i - este forma ARTICULATA a adjectivului "PROPRIU", declinat la nominativ, masculin, plural. --- Memoreaza pagina de mai jos în bookmarks, măi pedagogule de şcoală nouă: https://dexonline.ro/definitie/propriu .... în acea pagină apeşi pe linkul "DECLINARE" şi eşti servit gratis.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează