INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI / LIVERPOOL - WEST BROMWICH 2-3

VIDEO Klopp, al 3-lea an la rând eliminat în turul 4 al Cupei Angliei » Gerrard îl critică: ”E o mare lovitură”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 09:37

Ianuarie nu e în vârf pentru Liverpool, așa cum a dat senzația acel 4-3 cu City, ci în cădere liberă. După 0-1 în fața lui Swansea, ultima clasată din Premier, LFC e eliminată din Cupa Angliei, 2-3 cu WBA.

VEZI AICI VIDEO!

Și ultima șansă de a câștiga o competiție internă dispare și ea pe Anfield Road. Va fi al 6-lea an la rând fără trofee. Șansa să învingă în Champions League e foarte mică.

Surprinzător, deși a ales un "11" aproape de cel standard, cu tripleta Salah - Firmino - Mané în ofensivă, Jürgen Klopp a pierdut acasă cu West Brom, părăsind iar FA Cup. Trei sezoane consecutive, el și jucătorii săi au fost expulzați în turul 4. Și nu de adversari importanți: West Ham (2016), Wolverhampton (2017) și WBA (2018).

"Mi-a plăcut caracterul băieților în repriza a doua, modul cum au luptat", spune managerul german, dar Steven Gerrard, fostul căpitan al "cormoranilor", îl critică dur: "La acest club, trofeele sunt totul, iar FA Cup putea fi câștigată. E o mare lovitură".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează