INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO L-a călcat pe cap! » Spolli, fundaşul-killer al Cataniei, a şutat intenţionat în faţa unui adversar

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 ianuarie 2014 21:31

Spolli, fundaşul Cataniei, l-a lovit mişeleşte pe brazilianul Matos (Fiorentina), scăpînd fără eliminare! Argentinianul n-a fost nici suspendat, arbitrul judecînd contactul involuntar


Catania nu scapă de "lanterna roşie" şi se afundă spre Serie B, iar jucătorii stau prost cu nervii. Spolli şi-a pierdut complet capul în meciul cu Fiorentina şi era să provoace o accidentare gravă. L-a călcat pe cap pe atacantul Matos Ryder, care abia intrase după pauză, cînd sicilienii erau conduşi cu 3-0!

Click aici pentru VIDEO!

Fundaşul-killer argentinian i-a pus crampoanele pe faţă brazilianului căzut pe gazon după duelul direct. Deşi atacul e voluntar, Spolli a fost iertat de "roşu"! Nici n-a fost judecat cu proba video, arbitrul Banti susţinînd c-a văzut incidentul, dar l-a apreciat ca fortuit! La fel a scăpat după ce-l provocase rasist pe Balotelli în meciul de pe 1 decembrie.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  21 Ianuarie 2014, 14:30

l-a calcat pe cap, i-a pus crampoanele pe fata, a sutat intentionat in fata unui adversar... va decideti azi ce a facut pana la urma?

basexu
basexu  •  21 Ianuarie 2014, 11:21

Un imbecil! Asta ar trebui suspendat vreo 2 ani, asa, sa-si revizuiasca atitudinea. Notiunea de sportivitate e din ce in ce mai perimata. Si ne mai miram de atitudinea unora dintre suporteri....

bobinatul
bobinatul  •  21 Ianuarie 2014, 10:40
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Ianuarie 2014, 09:32

Spolli ...nu Kapetanos ...

Bai baiatule, tu chiar comentezi la orice stire, nu? Nu trebuie neaparat sa faca sens sau sa fie la subiect, important este sa scrii, corect?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează