INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Leo Messi a primit azi trofeul Pichichi! E al 5-lea pentru argentinian care se apropie la doar unul singur de record

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 14:18

Leo Messi a primit astăzi pentru a 5-a oară trofeul Pichichi, grație celor 34 de goluri marcate în sezonul trecut în 36 de meciuri. Pentru starul Barcelonei este a 4-a oară când cucerește acest trofeu în ultimii 7 ani. 

 

Până în acest moment, acest trofeu a fost câștigat de 5 ori și de Hugo Sanchez, Quini și Alfredo Di Stefano. Messi este practic la un singur trofeu de a-l egala pe Telmo Zarra, care are 6 și deține recordul.

Pentru Barcelona este al 16-lea trofeu, în timp ce Real Madrid are 27. 11 jucători ai catalanilor au luat trofeul Pichichi, în timp ce de la Real Madrid au fost 13.

În plus, Messi a primit și premiul "Di Stefano" pentru MVP-ul sezonului trecut. 

În fotbalul spaniol, Trofeul Pichichi este un premiu acordat de cotidianul de sport Marca jucătorului cu cele mai multe goluri marcate în campionat. Trofeul poartă numele faimosului jucător al lui Athletic Bilbao, Rafael Moreno „Pichichi” și a fost acordat în fiecare an, începând din sezonul 1952-53.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  12 Noiembrie 2018, 17:14

Degeaba a castigat trofeul Maciupiciu a cincea oara daca n-are in palmares trofeul Marbella

Vezi toate comentariile (1)
Comentează