INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA EUROPEI

VIDEO Leonetistul » Leo Messi a reușit prima ”dublă” din lovitură liberă în Supercupa Europei

Messi și una dintre execuțiile sale balistice perfecte, peste zidul andaluz // Foto: Gulliver/GettyImages
Messi și una dintre execuțiile sale balistice perfecte, peste zidul andaluz // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 13 august 2015 00:00

Ales jucătorul finalei de la Tbilisi, argentinianul a bătut și ”directa” din prelungiri, din care a rezultat golul decisiv al lui Pedro, nimerind anterior și bara dintr-o altă execuție magică.

Nu degeaba și-a scurtat Messi vacanța cu 5 zile. Leo ținea să nu rateze întîlnirea cu primul trofeu al sezonului. Cine se îndoia de forma argentinianului a primit răspunsul marți seară, la Tbilisi, în reprezentația de gală oferită de decarul Barcelonei.

VIDEO: Vezi AICI execuțiile lui Messi!

Marele favorit la cîștigarea "Balonului de Aur" în 2015 a fost ales cel mai bun jucător al Supercupei Europei cu FC Sevilla (5-4 după prelungiri).

Cele două goluri, din tot atîtea lovituri libere de la marginea careului, ce au întors rapid rezultatul justifică premiul. Prima dublă a carierei din "directe" putea fi chiar transformată în hat-trick dacă o a treia execuție magică nu ștergea bara.

Tot Messi a creat faza ce a decis finala în prelungiri, cu două șuturi respinse de Beto, restul fiind o formalitate îndeplinită de Pedro. UEFA l-a nominalizat pe Leo, alături de Ronaldo și Suarez, între cei trei candidați la titlul de MVP al sezonului trecut.

"Ne-am relaxat la 4-1 și am suferit într-o partidă pe care am controlat-o și pe care trebuia să o închidem"
Leo Messi, atacant Barcelona

25 de trofeea cîștigat Messi în tricoul Barcelonei, egalînd recordul colegilor săi, Iniesta și Xavi

2 goluria dat Leo în primele 15 minute ale unei finale de cupă europeană. Numai Luis Suarez a mai reușit performanța, în 1958 cu Barca, 6-0 cu London XI, în Cupa Orașelor Tîrguri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează