INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Liverpool, victorie în derby-ul Merseyside din Cupa Angliei » Van Dijk, erou la debut

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 12:40

În derby-ul Merseyside din turul 3 al Cupei Angliei, Liverpool s-a impus în faţa lui Everton, scor 2-1, debutantul Virgil van Dijk fiind cel care a adus golul izbăvitor în partida de pe Anfield.

Fără Coutinho şi Salah, la Liverpool, respectiv Cenk Tosun, la Everton, cormoranii au dominat prima repriză, însă fără a-şi creea ocazii importante de a înscrie. Chiar şi aşa, trupa lui Klopp a deschis scorul în minutul 35, după penalty-ul transformat de James Milner, în urma faultului tânărului Holgate asupra lui Lallana, în interiorul careului.

În cea de-a doua repriză, în minutul 67, la capătului unui contraatac fulger, Everton a reuşit să restabilească egalitatea. Islandezul Gylfi Sigurdsson l-a executat pe Karius, cu un şut la firul ierbii, de la marginea careului, după o pasă primită de la Jagielka.

După gol, Liverpool a continuat să preseze, Klopp nefiind mulţumit cu o rejucare, iar debutantul Virgil van Dijk, adus pentru 75 de milioane de lire sterline în urmă cu doar câteva zile, a înscris cu capul, după un corner executat de Oxlade-Chamberlain.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Liverpool - Everton 2-1

Astfel, Liverpool accede în turul 4 al Cupei Angliei, urmând să îşi afle următoare adversară luni, după tragerea la sorţi.

Echipele:

Liverpool: Karius - Robertson, Van Dijk, Matip, Gomez (77' Solanke) - Milner (77' Alexander-Arnold), Can - Mane, Lallana (70' Wijnaldum), Oxlade-Chamberlain - Firmino

Everton: Pickford - Martina, Jagielka, Holgate, Kenny - Schneiderlin, McCarthy (86' Davies) - Bolasie, Rooney (52' Lookman), Sigurdsson - Calvert-Lewin (82' Niasse)

http://www.bbc.com/sport/football/42508636

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează