INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Magia albă » Real în carnaval: 100 de goluri în La Liga!

"Priviţi! Acesta este piciorul cu care am înscris", parcă a spus Cristiano după "racheta" din minutul 36 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 21:38

Madridul a oferit o lecţie de atac la 5-1 cu Osasuna, victoria 1.500 în campionat. CR7, două goluri şi două pase decisive, a fost iarăşi eroul.

Dacă vrea şi dacă uită de conflictele lui Mourinho, Madridul face sărbătoare pe teren. Fiecare gol reuşit la acest 5-1 de la Pamplona (Real nu o mai bătuse în deplasare pe Osasuna din 2008, cînd a cucerit ultimul său titlu) a fost spectaculos, echipa albă atingînd deja o barieră importantă: 100 de goluri în actualul campionat (medie de 3,3 pe meci). Într-un ritm trepidant, Cristiano Ronaldo, Benzema şi Higuain vor depăşi uşor recordul ce rezistă de 22 de ani. De pe vremea trupei lui Toshack. Mai au 8 etape.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!

"Nici o clipă nu cred că am putea pierde titlul în 2012. Avem încă şase puncte în faţa Barcelonei", spune CR7, din nou MVP, cu două goluri şi două assisturi sîmbătă. "Cît voi înscrie? Pînă la capăt!". Are 37 de goluri acum şi 133 în aproape trei ani la Real. În fix 133 de meciuri! "Trec printr-o perioadă extraordinară".

Şi el, şi Benzema, şi Higuain. "Tridentul" magic are 99 de goluri (47-28-24) în acest sezon în toate competiţiile. Cu şapte mai multe decît celebrul trio Puskas - Di Stefano - Del Sol, în 1961.

Replică pentru Van Basten
În minutul 6 al meciului de la Pamplona, Benzema a reuşit execuţia sezonului: un voleu de zile mari, din unghi (8 metri), mingea oprindu-se în colţul lung, la vinclu (foto dreapta, sus). O replică la splendidul gol al lui Van Basten (jos) din finala Euro 1988, Olanda - URSS 2-0. "Primul nostru gol a fost din altă lume. O finalizare fantastică", a spus Mourinho. Antrenorul lui Real a fost, în sfîrşit, fericit. Vezi mai jos VIDEO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează