INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAICON-MANIA ÎN UCRAINA

VIDEO Maicon: "La Steaua primează interesele personale, nu regret că am plecat"

Maicon este golgheter în Ucraina
Maicon este golgheter în Ucraina

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2011 11:56

După ce Dinamo Kiev s-a arătat interesată de serviciile fostului jucător al Stelei, Maicon a devenit principala figură în presa vecinilor de la nord.

"Steaua este un club mare, dar, din păcate, la această echipă primează interesele personale. Dacă situaţia ar fi fost altfel, probabil aş fi rămas în România. Nu regret că am plecat de acolo, revenirea la Luţk a fost cu noroc”, a declarat Maicon pentru site-ul oficial al grupării Volin.

Într-un alt interviu, brazilianul a afirmat că încearcă să obţină paşaportul ucrainean, fapt ce l-ar putea aduce în vederile selecţionerului Ucrainei. "Da, vreau să joc în naţionala Ucrainei. După ce voi obţine paşaportul, probabil voi intra în baza de date a selecţionerului”, a afirmat vîrful.

Văzut drept înlocuitorul lui Andrei Şevcenko la Dinamo Kiev, Maicon s-a declarat încîntat de această posibilitate: ”Dacă am dat 11 goluri la Volin, de ce nu aş marca de 15 sau 20 de ori pentru Dinamo Kiev?", a punctat fostul jucător al Stelei pentru cotidianul "Globo".

Reportaj la Maicon acasă (Video), realizat de televiziunea ucraineană 2+2

Nu ar refuza nici varianta Şahtior

Un jurnalist de la cotidianul "Komanda" l-a întrebat dacă nu ar prefera un transfer la Şahtior Doneţk, echipa lui Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ. Maicon a preferat să evite un răspuns concret: ”Atît Dinamo Kiev, cît şi Şahtior sunt două echipe de top din Ucraina. Dacă voi obţine un transfer la una din cele două mari forţe, voi încerca să dau tot ce e mai bun şi să îmi fac loc în echipa de start”.

12 reuşite are Maicon pentru Volin, atît în campionat, cît şi în Cupa Ucrainei

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1907cfr
1907cfr  •  18 Aprilie 2012, 03:55

Multumim MiMi si GiGi, groparii stelei

coldplay3r
coldplay3r  •  13 Noiembrie 2011, 19:11

eu cand ziceam anul trecut dupa 3-4 meciuri la steaua ca maicon chiar daca nu marca se vedea cand e in teren, lumina jocul, avea pozitionare, pase pe culoar si dribling si ca e cel mai bun din atacul nostru. Faptul ca a bagat-o in poarta de 11 ori nu e mare lucru, unele au intrat cu noroc, dar calitatea jucatorului e indiscutabila! Bine ca il avem pe Nila acum in atac in loc de Maicon!

claudiu120284
claudiu120284  •  13 Noiembrie 2011, 18:27

Cred ca daca Oireul Becali avea bani pentru fotbalisti adevarati, Stelemeaua era o echipa care putea emite pretentii la titlu, dar nici anul asta nu este si asa a fost din 2006 incoace, an de an! Asta ca sa nu mai punem la socoteala modul primitiv de managemenet care se deruleaza la Stelemeaua! si toata prostia din capul ciobanului!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează