INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KARPATY LVOV - ARSENAL KIEV 0-3

VIDEO » Mazilu a marcat o "dublă" şi este pe 3 în clasamentul golgheterilor din Ucraina

Ionuţ Mazilu
Ionuţ Mazilu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2011 19:29

Ionuţ Mazilu a reuşit să marcheze de două ori în partida pe care echipa sa, Arsenal Kiev, a cîştigat-o cu 3-0 în deplasarea de la Karpaty Lvov. VEZI AICI REZUMATUL!

Atacantul român a intrat după pauză şi a înscris ultimele două goluri ale formaţiei sale, în minutele 66 şi 74. Cu şase reuşite pentru echipa din Kiev în acest sezon, Mazilu ocupă poziţia a treia în topul golgheterilor.

La Arsenal, George Florescu a fost titular, fiind schimbat în minutul 82. Cel de-al treilea român implicat în partidă, Florin Şoavă, a rămas pe banca de rezerve a formaţiei vizitatoare. De partea cealaltă, brazilianul Eric, ajuns la Karpaty de la Gaz Metan Mediaş, nu a fost convocat pentru această partidă.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
criticu99
criticu99  •  17 Octombrie 2011, 01:02

mi-e dor de acest jucator; mai precis de un atacant adevarat(tot respectul pt pancu; moe cassio); inca visez ca o sa vad la rapid cuplul de atacanti mazilu-niculae; sa speram ca la iarna; bv ionut; tine-o tot asa!!

andreirapid1923
andreirapid1923  •  16 Octombrie 2011, 19:47

Poate in iarna te intorci acasa ! Tine-o tot asa !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează