INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CIPRU

VIDEO Meci halucinant în Cipru » Revenire suspectă a echipei lui Adam Nemec, de la 0-2: casele de pariuri au blocat meciul în care fostul dinamovist a reușit o "dublă"

Articol de - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 08:53

Pafos, echipa fostului dinamovist Adam Nemec, ultimul loc înaintea etapei, cu 4 eșecuri și un egal, a fost condusă cu 2-0 de Omonia și a întors scorul în 8 minute halucinante. Casele de pariuri au blocat această partidă în care atacantul slovac a reușit o "dublă".

Până sâmbătă, Pafos era cea mai slabă echipă din prima ligă cipriotă. Echipa slovacului Adam Nemec, fost la Dinamo, era ultima, cu patru înfrângeri și un egal în primele 5 etape. În acest week-end, a câștigat șocant: 4-2 la Nicosia, cu Omonia. Un meci suspect de blat, pe care casele de pariuri l-au blocat.

La pauză, era 1-0 pentru Omonia, care a făcut 2-0 după pauză (51). Apoi, terenul s-a răsturnat, oaspeții asediind careul advers. Și jucătorii verzi parcă le eliberau culoare spre propria poartă. În doar 8 minute (58-66), Pafos a înscris de 4 ori. Nemec, două goluri (al doilea din penalty) și două assisturi!

La 2-4, fanii râdeau în tribune. Simțeau aranjamentul. Iar ziariștii au sugerat ce s-a petrecut. "Lucruri stranii și miracole pe stadionul GSP", a comentat site-ul Politis, în timp ce 24Sports a titrat: "Scenariu ireal".

Ángel Gómez, antrenorul Omoniei, a declarat: "Dintr-o dată, am pierdut controlul. Putem opri lupta și pierde totul sau putem continua să muncim".

2 ani
a jucat Nemec la Dinamo (2016-2018), marcând 17 goluri în 57 de meciuri în Liga 1

Vezi și:  Scandal uriaș în Anglia » Arbitrul a validat un gol înscris cu mâna în poarta lui Costel Pantilimon: "A fost o victorie furată"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
randdoom
randdoom  •  28 Octombrie 2018, 10:06

nemec s-a dus de la o echipa blatist aka dinamop00 la alta. ce sa faca si el?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează