INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Mesajul lui Tevez pentru Sir Alex: ”Odihneşte-te în pace, Fergie”

Controversatul mesaj al lui Carlos Tevez către Alex Ferguson
Controversatul mesaj al lui Carlos Tevez către Alex Ferguson

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 15:21

Carlos Tevez nu l-a uitat pe Alex Ferguson. În timpul celebrării titlului cucerit cu Manchester City, atacantul argentinian a dezvăluit o pancartă pe care scria ”RIP Fergie”. O prescurtare a expresiei "Requiescant in pace Fergie!", adică ”Odihneşte-te în pace, Fergie!”.

Vezi aici mesajul lui Tevez.

Cel alintat ”Apaşul” a vrut astfel să-l atace pe Ferguson, neînţelegerile cu acesta fiind principalul motiv pentru care, în 2009, a părăsit-o pe Manchester United şi a ajuns la concitadina City.

Episodul a produs multe critici în Anglia. Conştient că a întrecut măsura, Tevez şi-a cerut scuze, susţinînd că ”m-am lăsat dus de val”. La fel şi City, printr-un comunicat.

Mesajul a transmis confuzie şi pe twitter, acolo unde fanii formaţiei Black Eyed Peas au reacţionat dur la pancarta lui Tevez. Solista vocală a grupului, Stacy Ann Ferguson, are numele de scenă Fergie. :D

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
theprince179
theprince179  •  16 Mai 2012, 00:46
Postat de nicolaiec pe 15 Mai 2012, 15:45

Tevez sa-si vada de fotbal si sa treaca peste crizele din viata persoanala, si sa-l lase pe Sir Alex in pace. Performanta se face cu capul jos si cu joc de glezne, nu fugind din cantonamente si lasandu-te de fotbal pentru ca mai apoi sa jubilezi cu performantele altora.

@nicolaiec Nu o sa inteleg niciodata cum poate cineva sa scrie doar de dragul de a se face remarcat? Cred ca Mancini este cel mai tampit antrenor posibil - sa cheme el un NIMENI la echipa si sa il tina si in prima echipa PANA LA FINAL? NU SE POATE ASA CEVA !!! Tevez asta trebuia impuscat !!! Inca ceva, valabil pentru toti "postacii" - SUPORTERII PLATITORI DE ABONAMENT de la Etihad l-au aclamat pe Tevez. Oare asta ce-o insemna? Va spun eu - ca sunteti PENIBILI !

theprince179
theprince179  •  16 Mai 2012, 00:38
Postat de ockiu pe 15 Mai 2012, 15:58

foarte bine zis. de pierdut tot el va pierde si tare`mi e ca tot "fergie" o sa`l execute ;)

Okiule, ca de obicei - remarci de rahat, fara sustineri obiective. Asa faceai si in perioada de aur a Hattrickului ... :((

theprince179
theprince179  •  16 Mai 2012, 00:37
Postat de kily pe 15 Mai 2012, 19:13

eu spun doar atat: Ferguson este un zeu! tevez un paduche...

@kily, nu pot sa zic decat atat: roaga-te la Fergie !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează