INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZENIT SANKT PETERSBURG

VIDEO Moment halucinant în Rusia: un jucător nu a vrut să iasă de pe teren! Colegul l-a luat în brațe și l-a aruncat spre marginea terenului

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 14:39

Zenit St. Petersburg a câștigat meciul cu Arsenal Tula, 3-1, iar la echipa gazdă a avut loc un moment incredibil. Enervat că Azmoun, coechipierul său, refuză să fie schimbat, Dziuba l-a luat în brațe și l-a aruncat spre margine. 

Era minutul 75 la Sankt Petersburg. Zenit avea 2-1, dar nu se putea desprinde. Antrenorul Semak a vrut să-l schimbe pe Azmoun. Iranianul, golgeterul echipei sezonul trecut, cu 13 reușite, nu a început prea bine acest an: doar două goluri în primele nouă etape. Iar vineri seară, ratase și un penalty. 

Atacantul a refuzat să iasă de pe teren, întorcându-i spatele lui Semak. Arbitrul era lângă el, a văzut ce face și i-a dat cartonaș galben. Artem Dziuba, unul dintre veteranii lui Zenit, i-a spus să iasă. Azmoun nu l-a ascultat nici pe el. 

„Dacă ar fi avut și Sarri un jucător ca Dziuba...„ 

Enervat, Dziuba l-a luat în brațe și l-a aruncat spre marginea terenului. Iar iranianul nu a mai protestat. „Dacă ar fi avut și Sarri un jucător ca Dziuba, altfel ar fi rezolvat problema cu Kepa”, a comentat site-ul britanic FourFourTwo.

În finala Cupei Ligii Angliei, italianul, care era managerul lui Chelsea atunci, a vrut să-l înlocuiască pe Kepa, chiar la sfârșitul prelungirilor, cu Caballero, care era mai bun la penalty-uri. Spaniolul nu l-a ascultat pe Sarri, a rămas pe gazon, și Chelsea a pierdut în fața lui Man. City, 3-4 la loviturile de departajare.  

Citește și:

Scandal la echipa lui Ianis Hagi! Directorul sportiv al lui Genk s-a dus peste arbitri la pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează