INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Fază tare cu De Bruyne și Pep Guardiola: „Ești un antrenor «de r***t»”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 13:30

Abia acum s-a aflat ce i-a spus De Bruyne lui Pep Guardiola, pe gazon, în momentul sărbătoririi titlului lui Manchester City în Premier League, după victoria, 4-1, la Brighton.

După momentul în care Pep a ridicat trofeul de campion al Premier League, antrenorul s-a dus să-l îmbrățișeze pe De Bruyne, 27 de ani.

Atunci, mijlocașul belgian i-a spus în glumă: „Ești un antrenor «de r***t». Mereu câștigi!”, aluzie la faptul că tehnicianul spaniol în vârstă de 48 de ani este regele campionatelor, cu 8 trofee de campion din 10, în trei țări diferite.

În toată cariera sa de antrenor, Pep are în palmares 26 de trofee, cu Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City. De asemenea, deține și două titluri de cel mai bun antrenor al anului, în 2008 și 2010, pe banca Barcelonei.

VIDEO CU REPLICA LUI DE BRUYNE de la minutul 1:35

Citește și:

Bombă! Fără fotbal! Marile ligi europene vor să intre în grevă ca să împiedice noua Superligă: „E o idee criminală!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează