INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Nebunie în Anglia! Leeds şi Nottingham Forest au oferit un meci de neuitat, scor final 3-7

Sursa: The Guardian
Sursa: The Guardian

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 martie 2012 12:58

Meciul săptămînii vine din liga secundă engleză, Championship. Leeds United şi Nottingham Forest au oferit un spectacol extraordinar, încheiat cu zece goluri, unul mai frumos decît celălalt

Gazdele au deschis repede scorul, prin Snodgrass, care a transformat un penalty. Guedioura a egalat imediat cu un şut extraordinar de la distanţă, pentru ca McCleary şi Blackstock să aducă fosta cîştigătoare a Cupei Campionilor în avantaj, 1-3.

Jucătorii lui Leeds nu s-au lăsat. Gazdele au egalat, graţie golurilor lui Becchio şi Brown. La 3-3, a început show-ul lui McCleary, care a marcat încă trei goluri şi a amuţit întreg stadionul. Lovitura de graţie i-a aparţinut lui Blackstock, care a înscris golul cu numărul şapte.

În urma acestui rezultat, Nottingham se îndepărtează de zona retrogradabilă, avînd cu şapte puncte mai mult faţă de Coventry. De partea cealaltă, Leeds pare a fi pierdut contactul cu locurile 3-6, care asigură prezenţa în playoff-ul de promovare.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
whitemanblue
whitemanblue  •  21 Martie 2012, 15:26

puscarie de meci, fotbal de calitate nu ca la noi unde majoritatea meciurilor se termina cu 0-0.

ronaldo666
ronaldo666  •  21 Martie 2012, 15:02

doua foste mari echipe din anglia :) la ambele a antrenat brian clough fostul mare antrenor englez

catzulinho
catzulinho  •  21 Martie 2012, 14:12
Postat de n4n0t3k pe 21 Martie 2012, 13:40

fratioare :(( ma faceti sa plang ca sunteti tot mai multi :| cum ma sa te exprimi astfel " mai vezi DECAT la vointa sibiu" :| suna si ca dracu si in plus "decat" se foloseste atunci cand compari ceva gen "esti mai prost decat fernando de la caransebes" SI NU " am mancat decat 2 covrigi" etc. =))))) e incredibil asa ceva , jalnic ( nu o fac pe desteptul dar nu se poate asa ceva , a devenit boala nationala)

Nu suntem la ora de romana, asta in primul rand, si in al 2-lea rand pe 90% dintre noi ne doare in p... de cat de corect se scriu comentariile, avand in vedere ca atunci cnad te loghezi nu te intreaba nimeni cate clase ai sau cam ce nota ti-ai da pt vorbirea limbii romane. N-am mai intalnit in viata mea scorul de 3-7 :))) Si ce goluri, din afara careului unele, super jucatori...chit ca joaca pt echipe slab cotate...in Anglia :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează