INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARGENTINA - PARAGUAY 3-1

VIDEO Nebunie sud-americană! Messi s-a specializat în lovituri libere! SUPERGOL

Din nou Lionel Messi (foto: reuters)
Din nou Lionel Messi (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 11:00

Argentina a trecut de Paraguay, scor 3-1, avînd în teren toţi jucătorii de calibru, inclusiv pe inepuizabilul Lionel Messi.

Primul care a înscris a fost Di Maria, mijlocaşul celor de la Real Madrid şutînd din linia careului de 16 metri. A urmat un gol egalizator de la Jonathan Fabbro, din penalty, după care au intrat în scenă Higuain şi Messi. Jucătorul Realului a refăcut diferenţa, iar Messi a izbutit o lovitură liberă cum numai în meciul contra rivalilor din capitala Spaniei s-a mai văzut.

3. Argentina: Romero; Campagnaro, Fernández, Garay, Rojo; Gago, Braña (m.88, Lucas Biglia), Di María (m.78, Guiñazú); Messi; Lavezzi (m.66, Palacio) e Higuaín.

1. Paraguay: Villar; Piris, Da Silva, Alcaraz, Ortiz; Ayala, Cáceres,  Riveros, Estigarribia (m.73, Benítez); Fabbro (m.58, Cardozo) y Santa Cruz (m.58, Haedo Valdez).

REZUMATUL VIDEO AICI!

VEZI AICI ŞI REUŞITA DIN SUPERCUPA SPANIEI

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
sakazuke
sakazuke  •  08 Septembrie 2012, 19:02
Postat de dani_val pe 08 Septembrie 2012, 18:33

Nu are traiectorii ciudate, de obicei are traiectorii descendente, ca daca e ascendent nu mai e folha seca, e minge in tribune:)

cadere= descendent........0.o

dani_val
dani_val  •  08 Septembrie 2012, 18:33
Postat de sakazuke pe 08 Septembrie 2012, 15:08

pt toti prostii care cred ca cr7 bate loviturile libere ,,tare si pe partea portarului" le explic ca acel procedeu de executie se numeste : folha seca.......este un procedeu folosit de foarte putini fotbalisti, si care a luat amploare prin anii 50... de la un brazilian : didi , fiind considerat unul dintre cei mai buni executanti de lovituri libere ... se numeste folha seca ( frunza uscata) pt ca balonul prinde traiectorii ciudate,imita o frunza in cadere.

Nu are traiectorii ciudate, de obicei are traiectorii descendente, ca daca e ascendent nu mai e folha seca, e minge in tribune:)

rsalexander
rsalexander  •  08 Septembrie 2012, 15:48

Hahahaha ce rupt... ;)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează