INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Nemaivăzut! Jucătorii lui Bayern sunt nemulțumiți când arbitrul elimină un adversar: "Jucăm mai slab"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 15:06

Bayern Munchen a câștigat meciul cu Leipzig, 2-0, și a trecut pe locul 1 în Bundesliga. Bavarezii au înscris și au câștigat ultimele trei meciuri abia după ce adversarii au rămas în zece. Dar Jerome Boateng strâmbă din nas: "Așa jucăm mai slab".

Roșu e culoarea lui Bayern. "Și nu doar pe tricouri!", remarcă tabloidul Bild. Aluzie la faptul că meciul cu Leipzig, 2-0, de sâmbătă, e al treilea la rând în care campioana câștigă cu om în plus pe teren.

Video AICI cu rezumatul meciului

La Hamburg, 1-0, echipa lui Jupp Heynckes a profitat de eliminarea lui Jung (39), iar în Cupă, cu Leipzig, 1-1, 5-4 după penalty-uri, de a lui Naby Keita (54). Apoi, la revanșa din campionat cu est-germanii, a fost Willi Orban cel care i-a deschis drumul spre victorie. "Roșu" după un fault grosolan asupra lui Robben, 13.

Munchenezii nu sunt însă mulțumiți. Jerome Boateng a apreciat că "echipa evoluează mai slab când adversarul rămâne în inferioritate. Luăm jocul prea ușor, nu ne mai concentrăm, iar drumul spre poartă e mai anevoios fiindcă ceilalți se apără supranumeric". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close