INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Neymar și Mbappe, show în semifinala Cupei Ligii, PSG - Reims! Unul a pasat cu fundul, celălalt a marcat cu mâna

Articol de - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 19:13

PSG a învins-o pe Reims, scor 3-0, și s-a calificat în finala Cupei Ligii. Acolo va da piept cu Lyon, formația lui Ciprian Tătărușanu. Neymar și Mbappe, cei mai talentați jucători ai campioanei Franței, au tratat semifinala ca pe un antrenament. Unde pot face și lucruri năstrușnice.

Neymar și-a revenit. E în formă, tot mai bun, aproape de nivelul său maxim. Când se simte excelent, trece și la giumbușlucuri. Ca la circ. Împotriva lui Reims, a dat două assisturi și a provocat autogolul lui Konan, dar cea mai gustată pasă a fost aceasta: cu fundul. Și adversarul n-a avut reacție.  

VIDEO Neymar și Mbappe, show în semifinala Cupei Ligii, PSG - Reims! Unul a pasat cu fundul, celălalt a marcat cu mâna

Mbappe, eclipsat

Kylian Mbappé nu a jucat atât de bine la Reims, nu a înscris și a primit nota 4 în L'Équipe. Însă chiar și într-un meci fără culoare, KM7 iese în evidență.  
Realizând că nu mai are nicio șansă de a prinde mingea, a plonjat spre ea în careul mic și a trimis-o în plasă cu mâna. Știa ce a făcut și ce îl așteaptă. A început să râdă când arbitrul Lesage i-a dat cartonaș galben. 

8a fost nota primită de Neymar în L'Équipe pentru meciul de miercuri (cea mai mare)

VIDEO // Rezumatul meciului dintre PSG și Reims

Vezi și:

IBIZA - BARCELONA 1-2 // Dezastru! Catalanii, o repriză fără să șuteze + gol suspect în prelungiri. „A evitat ridicolul absolut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează