Comentarii (20)
maringh  •  27 Noiembrie 2011, 07:04

(continuare) surpriza placuta, spuneam, disciplinat tactic. altfel, cam atehnic in raport cu ceilalti coechipieri. mai mult, nu a reusit nici un dribling, tot ce a primit a pasat, a avut doar o pasa gresita, la o neintelegere cu colegul sau (cred ca nu a invatat prea mult din limba franceza). a executat toate cornerele, de pe ambele parti, si toate loviturile libere, cele din lateral. a batut chiar si una de la 22 de metri, in zid, dupa ce alti doi coechipieri esuasera in astfel de tentative. una peste alta, util echipei, fara sa straluceasca. se pare ca, la ora actuala, st-etieene este echipa potrivita pentru el. nationala, parca nu... sau, cel putin, nu inca.

maringh  •  27 Noiembrie 2011, 06:58

articolul nu reflecta fidel evolutia lui banel. s-a intamplat sa vad meciul in direct. la primul gol, lovitura de la colt executata de banel, la prima bara, a fost deviata cu capul de ctare un coechipier direct in coapsa lui Gradel, aflat singurel la vreo trei metri in fata portii. marcatorul a recunoscut, chiar la pauza pana sa intre la vestiare, ca mai mult l-a lovit balonul pe el. probabil ca este stipulat in contractul dintre televiziune si liga franceza de fotbal aceste inteviuri flash, deoarece totul se desfasoara in spatele unui panou publicitar. golul lui banel a fost pe contraatac, din lateral dreapta. a lovit bine balonul, corect, in diagonala. in rest, disciplinat tactic (surpriza

luciano86  •  27 Noiembrie 2011, 01:55

Banel e printre putinii care imi placeau de la Steaua... si cel care imi manca nervii dar si cel mai iubit din actuali Stelisti.. Bravo Banele!!!

transilvano  •  27 Noiembrie 2011, 00:57

daca va uitati la video, veti vedea ca BANEL e totusi cel mai alb jucator de pe teren... toti ceilalti jucatori de la St.Etienne sunt negri.. deci hai sa fim seriosi si sa nu ne mai plangem ca a ajuns populatia romaniei mai tuciurie... in franta, in schimb, s-a innegrit de tot..

ioanemanuel  •  27 Noiembrie 2011, 00:29

banel este un roman cu care poti sa te mandresti . nu are importanta ca este de etnie roma .

theopalas  •  27 Noiembrie 2011, 00:03

Desi juca la Steaua, Banel era indragit de toata liga 1 sau chiar de toata tara...

vyb_texas  •  26 Noiembrie 2011, 23:48
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 26 Noiembrie 2011, 23:24

Daca Banel era antrenat de antrenori cu cap,daca era antrenat si slefuit asa cum trebuie,la cata vointa are, la cat munceste si cat este de serios....acum era mare de tot....era jucator shmecher cu doi "shm".

adevarat !!!

vyb_texas  •  26 Noiembrie 2011, 23:47

bravo banele :)) tampitul de cioban nici nu si-a dat seama ca vinde singurul jucator care mai punea suflet la turma lui :))

depechemode  •  26 Noiembrie 2011, 23:27

Banel a facut bine ca a plecat de la STEAUA.Este un jucator cu mult talent si cred ca e si un baiat ok. Nu putine au fost comentarile critice pe care le-am postat pe gsp.ro la adresa lui,pe cand juca la STEAUA.Nu mai avea nici o tragere de inima,parca alerga in gol.Mi-am dat drumul la injuraturi la greu cand Banel imi pica pe limba.:))Recunosc.L-am si laudat atunci cand a fost cazul. Acum,ma bucur ca a reusit sa se adapteze intr-un campionat complicat cu un joc de fotbal destul de,,incalcit''. Jos palaria Banel si mult succes.

v_for_vendetta_2011  •  26 Noiembrie 2011, 23:24

Daca Banel era antrenat de antrenori cu cap,daca era antrenat si slefuit asa cum trebuie,la cata vointa are, la cat munceste si cat este de serios....acum era mare de tot....era jucator shmecher cu doi "shm".

  • 1
  • 2
Comentează