INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

VIDEO Nicoliţă e pe cai mari la St Etienne: gol şi assist în meciul cu Ajaccio

Bănel Nicoliță
Bănel Nicoliță

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2011 23:14

Lui Bănel Nicoliţă îi merge din ce în ce mai bine, după ce în urmă cu două etape a reuşitsă marcheze primul său gol în Ligue 1, iar etapa trecută a dat o pasă de gol. Astăzi, în partida cu Ajaccio, a marcat al doilea său gol şi a dat un assist. S-a terminat 3-1 pentru "verzi", care au urcat pe locul 7 în Ligue 1!

VIDEO Vezi aici golul lui Nicoliţă!

Folosit încă din primul minut Nicoliţă a ieşit prima oară la rampă în minutul 7, cînd i-a centrat perfect lui Gradel pentru 1-0. Sinamo Pongolle a reuşit să dubleze avantajul lui St. Etienne cu 12 minute înainte de pauză, apoi Ajjacio a primit lovitura de graţie. Oaspeţii au evoluat mai bine de o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui N'Diaye, din minutul 37.

Diawara a redus din diferenţă la 15 minute după fluierul de start al reprizei secunde, însă speranţele le-au fost năruite pe finalul meciului. Nicoliţă a marcat în minutul 84 pentru 3-1, după ce, cu trei miunte înainte, Gradel ţintise transversala cu un şut superb de la marginea careului.

După această victorie, St Etienne urcă pe locul 7 în Ligue 1, cu 23 de puncte.

Tot în etapa a 15-a, echipa lui Daniel Niculae, Nancy, a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Brest, scor 1-2. Revenit după o accidentare la aductori, fostul atacant al Rapidului a început meciul ca rezervă şi a fost introdus pe teren în minutul 70.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
maringh
maringh  •  27 Noiembrie 2011, 07:04

(continuare) surpriza placuta, spuneam, disciplinat tactic. altfel, cam atehnic in raport cu ceilalti coechipieri. mai mult, nu a reusit nici un dribling, tot ce a primit a pasat, a avut doar o pasa gresita, la o neintelegere cu colegul sau (cred ca nu a invatat prea mult din limba franceza). a executat toate cornerele, de pe ambele parti, si toate loviturile libere, cele din lateral. a batut chiar si una de la 22 de metri, in zid, dupa ce alti doi coechipieri esuasera in astfel de tentative. una peste alta, util echipei, fara sa straluceasca. se pare ca, la ora actuala, st-etieene este echipa potrivita pentru el. nationala, parca nu... sau, cel putin, nu inca.

maringh
maringh  •  27 Noiembrie 2011, 06:58

articolul nu reflecta fidel evolutia lui banel. s-a intamplat sa vad meciul in direct. la primul gol, lovitura de la colt executata de banel, la prima bara, a fost deviata cu capul de ctare un coechipier direct in coapsa lui Gradel, aflat singurel la vreo trei metri in fata portii. marcatorul a recunoscut, chiar la pauza pana sa intre la vestiare, ca mai mult l-a lovit balonul pe el. probabil ca este stipulat in contractul dintre televiziune si liga franceza de fotbal aceste inteviuri flash, deoarece totul se desfasoara in spatele unui panou publicitar. golul lui banel a fost pe contraatac, din lateral dreapta. a lovit bine balonul, corect, in diagonala. in rest, disciplinat tactic (surpriza

luciano86
luciano86  •  27 Noiembrie 2011, 01:55

Banel e printre putinii care imi placeau de la Steaua... si cel care imi manca nervii dar si cel mai iubit din actuali Stelisti.. Bravo Banele!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează