INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VIDEO Parade nemaivăzute, intervenții la limită și driblinguri de mare efect » 5 faze încinse din meciul Valencia - Barcelona

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 09:09

Barcelona s-a impus joi seara pe terenul Valenciei, 2-0, și s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după 3-0 la general.  

Confruntarea de pe " Mestalla" a fost una extrem de disputată, jucătorii Barcelonei fiind protagoniștii a 5 faze încinse. 

1. Leo Messi, starul Barcelonei, a fost victima unei infrancțiuni neobișnuite în prima repriză, la care arbitrul partidei nu a acordat însă nici măcar fault. Argentinianul a fost aproape dezbrăcat în timpul unei faze de unul dintre jucătorii Valenciei.  

2. Mașinăria de pase a Barcelonei a fost și aseară la parametri maximi, iar Leo Messi și Ivan Rakitici și-au permis chiar un număr destul de neobișnuit pentru un meci oficial: și-au pasat de nouă ori în doar câteva zeci de secunde.

3. Jose Luis Gaya, fundașul stânga al "liliecilor", nu va uita prea repede duelul cu Barcelona. Acesta a avut viață grea cu starurile catalane, dovadă și faza în care Messi l-a ridiculizat pur și simpu, argentinianul făcându-l pe adversarul său chiar să-și piardă echilibrul.

4.  Jasper Cillessen, goalkeeper-ul de Cupă al Barcelonei, a fost protagonistul unei parade incredibile în finalul meciului. Olandezul l-a blocat senzațional, din doar câțiva metri, pe același Jose Luis Gaya, care a rămas de-a dreptul uluit de intervenția portarului Barcei. 

5. Messi a fost victima unei intrări brutale, argentinianul fiind serios busculat de ieșirea neinspirată a lui Jaume Domenech, goalkeeper-ul Valenciei. Din fericire, argentinianul nu a resimțit șocul și a continuat imediat partida. Arbitrul nu a dictat nimic, deși decizia normală era ca Barcelona să primească penalty.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
real09
real09  •  09 Februarie 2018, 09:59
Postat de ionutstv pe 09 Februarie 2018, 09:43

Ce face Messi lui Cristiano nu-i iese nici pe playstation.

la ce fizic are nici Photoshopul nu-l salveaza

real09
real09  •  09 Februarie 2018, 09:56

*** *** ce esti ca era 11 m la messi. Doamne cum dracu va angajeaza astia la redactia sport? tre sa ai o singura calitate cred: sa bubui de prost ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionutstv
ionutstv  •  09 Februarie 2018, 09:43

Ce face Messi lui Cristiano nu-i iese nici pe playstation.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează