INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Pep Guardiola n-a mai rezistat: „Oh, Doamne! Tu te auzi? Crezi că merit asta?”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 18:07

Pep Guardiola (48 de ani) a fost deranjat de o întrebare primită la conferința de presă în care discuta despre tripla istorică obținută cu Manchester City în Anglia. 

Manchester City a obținut toate cele trei trofee interne în Anglia, dar situația nu e deloc liniștită la gruparea lui Guardiola.

Presupusa încălcare a fair-play-ului financiar i-ar putea costa pe „cetățeni” participarea în următoarea ediție a Ligii Campionilor, iar unul dintre reporteri a mers pe firul neregulilor financiare și i-a pus o întrebare incomodă lui Pep: „ Roberto Mancini (n.r. fost antrenor la City) a fost descoperit încasând bani din conturi diferite din Abu Dhabi în perioada petrecută ca manager aici. Ați avut vreodată astfel de încasări?”.

Guardiola a luat foc: „Tu auzi întrebarea pe care mi-ai pus-o? Cunoști întrebarea pe care mi-ai pus-o chiar azi? Sincer, tu crezi că merit o astfel de întrebare? Nu știu ce i s-a întâmplat lui Roberto. Dar în ziua în care câștig tripla, mă întrebi dacă am luat astfel de bani? Oh, Doamne! Mă acuzi? Mă acuzi că am primit bani sub diferite modalități?”.

 

Vezi și: 

Pep Guardiola, declarații FURIBUNDE după „tripla” istorică: „Oamenilor nu le plac învingătorii! Nu suntem la fel de respectați ca United sau Liverpool”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10154240479899321
Marius Gherghina  •  21 Mai 2019, 08:29
Postat de vorbegoale pe 20 Mai 2019, 20:36

Hooo apucatule, ca nu te-a muscat vreo tarantula! Intrebarea a fost tendentioasa, momentul nepotrivit, dar reactia este exagerata. Bebitza se simte sub presiune, dupa 6 falimente consecutive in Champions, sezonul urmator va trebui sa recastige “cupa marilor urechi”.

Intrebarea asta pentru el este ca si cum te-ar intreba cineva daca *** *** *** in ultima saptamana prietene, asa de tampita este intrebarea, deci, *** *** *** in ultima saptamana?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  20 Mai 2019, 21:07
Postat de mrtweaks pe 20 Mai 2019, 19:42

Pepitza, ai chiulit de la engleza? :-)))

Asa "chiulangiu" cum este, Pep vorbeste 3 limbi : spaniola, engleza si germana. Hai sa pastram bascalia doar pentru imitatiile noastre de "oameni de fotbal".

vorbegoale
vorbegoale  •  20 Mai 2019, 20:39
Postat de mrtweaks pe 20 Mai 2019, 19:42

Pepitza, ai chiulit de la engleza? :-)))

Engleza lui este relativ buna pentru un latin, nu-l preferi cumva pe Mourinho: “ I sink”, nu stii daca se refera la chiuveta sau la ceea ce gandeste.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close