INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSARE EUROPA LEAGUE

VIDEO » Portarul lui PSV a suferit o accidentare gravă la meciul cu Ajax!

Przemysław Tytoń, portarul lui PSV, s-a accidentat grav în minutul 30 al meciului cu Ajax Foto: De Telegraaf +8   FOTO
Przemysław Tytoń, portarul lui PSV, s-a accidentat grav în minutul 30 al meciului cu Ajax Foto: De Telegraaf

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 16:04

UPDATE / Cotidianul De Telegraaf anunţă că Tyton şi-a recăpătat cunoştinţa la spital şi starea sa este stabilă.

Portarul lui PSV Eindhoven a suferit o accidentare gravă în meciul cu Ajax, scor 2-2, din această după amiază. Polonezul Tytoń s-a ciocnit cu un coechipier, Derijk, în minutul 30, şi a căzut la pămînt, medicii intevenind imediat. Vezi mai jos imagini foto!

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU ACCIDENTAREA!

Goalkeeperul de 24 de ani parea că a suferit o accidentare destul de serioasă, avînd nevoie şi de atenţia medicilor lui Ajax. 6 medici, preparatori fizici şi brancardieri i-au acordat imediat îngrijiri medicale, durînd nu mai puţin de 15 minute pînă a putut fi ridicat pe targă. Portarul a primit oxigen, a fost imobilizat cu ajutorul unui guler cervical şi legat cu atenţie de targă, pentru a nu se mişca nici măcar un centimetru. Astfel a fost transportat la ambulanţă, şi mai apoi la spital. Nu se ştiu încă detalii despre starea lui.

Partida s-a reluat în minutul 46, cu Sinouh în locul lui Tyton, rezerva fiind un portar de 36 de ani aflat la primul lui meci pentru formaţia din Eindhoven. S-au arătat 15 minute de prelungiri pentru prima repriză, care a durat astfel o oră!

Scorul final a fost 2-2. PSV a deschis scorul prin Matavz, în minutul 2, Sigthorsson egalînd chiar la reluarea partidei, în prelungirile primei reprize. Wijnaldum a readus gazdele în avantaj, prin reuşita din minutul 54, iar Bulykin a egalat în minutul 79.

PSV Eindhoven este adversara Rapidului în grupa D a Europa League, pe 29 septembrie urmînd să se joace meciul direct dintre cele două formaţii de la Bucureşti, de la ora 22:05.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dr_skit
dr_skit  •  18 Septembrie 2011, 15:41

Sa speram ca isi revine pana la meciul direct. Noua nu este frica de portarii valorosi ai altor echipe, asa cum le este unor catzelushi care vor pierde astazi. FZR!!!!!!!!!

afca
afca  •  18 Septembrie 2011, 15:24

asta te-ai gasit tu garoiule sa comentezi? pfffffffff cata nimicnicie poti sa demonstrezi!

rapideuropaleague
rapideuropaleague  •  18 Septembrie 2011, 14:44

O sa fie greu..dar nu pierdem :) Sper sa nu fie ceva grav cu accidentarea asta :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează