INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALEGERE

VIDEO Răzvan Raț are un favorit surprinzător: "Unul dintre cei mai buni jucători cu mingea la picior, exceptându-i pe Messi și Ronaldo"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 19:19

Răzvan Raț (37 de ani) crede că brazilianul Alex Teixeira de la Jiangsu Suning este unul dintre cei mai talentanți fotbaliști din lume, fiind aproape de nivelul lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Răzvan Raț a evoluat 10 sezoane la Șahtior Donețk, între 2003 și 2010, având șansa de a evolua alături de fotbaliști importanți, precum Fernandinho, Willian, Alex Teixeira, Mkhitaryan sau Douglas Costa.

"Cel mai puternic impact l-a avut Teixeira. A venit mai târziu decât ceilalţi. Cred că este unul dintre cei mai buni jucători cu mingea la picior pe care eu i-am văzut, exceptându-i pe Messi şi Ronaldo. O progresie cu mingea la picior incredibilă, un extrem de bun control şi foarte bună viziune de joc. A ales să meargă în China, a fost alegerea lui, e clar că partea financiară a primat în această alegere", a declarat Raț la TV Telekom Sport.

Alex Teixeira a plecat de la Șahtior la Jiangsu Suning în iarna lui 2016, în schimbul sumei de 50 de milioane de euro.

Vezi și: Încă un jucător important al naționalei își pregătește retragerea » Ironii din tribună la ultimul meci: "Bă dinozaure, cât ne mai chinui?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează