INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA FRANȚEI

VIDEO Reacția patronului PSG când s-a reîntâlnit cu Hatem Ben Arfa, jucător pe care l-a cedat vara trecută la Rennes

Ben Arfa // Foto: Getty Images
Ben Arfa // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 11:43

Rennes a câștigat Cupa Franței la penalty-uri, scor 2-2 (6-5 pen.) în fața lui PSG. Patronul echipei din Paris nu a fost prea încântat când a dat ochii cu fostul său jucător, Hatem Ben Arfa.

Mijlocașul care fusese cedat vara trecută de PSG la Rennes s-a aflat pe teren în victoria fantastică în fața fostei sale echipe.

De altfel, Ben Arfa a declarat la final: „Nu trebuie niciodată să îți subestimezi adversarul. Se va întoarce mai puternic”. O aluzie clară la felul în care a fost îndepărtat de la echipă.

După meci, Nasser Al-Khelaifi s-a intersectat câteva clipe cu fostul său jucător, însă a ezitat inițial să îi strângă mâna.

VIDEO:

 Citește și:

 VIDEO Surpriză imensă în Franța: PSG a pierdut Cupa Franței la penalty-uri, în fața lui Rennes! Mbappe, eliminat în prelungiri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  28 Aprilie 2019, 19:56

PSG s-a acoperit de ridicol cu acest meci!Incredibil,sa pierzi o finala pe care ai avut-o 99 % in mana......Vai de capul lor!

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Aprilie 2019, 12:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează