INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATHLETIC BILBAO - FC BARCELONA 2-5

VIDEO Reacţie impresionantă a publicului de pe San Mames » Fanii lui Athletic Bilbao l-au ovaţionat în picioare pe Xavi Hernandez

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 10:43

Barcelona a făcut spectacol duminică seara, pe San Mames, impunîndu-se cu scorul de 5-2. Căpitanul formaţiei blau-grana, Xavi Hernandez, a fost titular şi a avut o prestaţie ca în vremurile bune.


În minutul 73, cînd a fost schimbat cu Rafinha, Xavi a fost aplaudat în picioare de către publicul prezent pe stadionul lui Athletic Bilbao, unde puţini adversari au această onoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
rsalexander
rsalexander  •  09 Februarie 2015, 14:23

Da, frumos. Pacat ca a fost huiduit Suarez pe nedrept, dar e de inteles, echipa pierdea si probabil nu au realizat duritatea faultului din tribuna..

madskills
madskills  •  09 Februarie 2015, 12:46

De la fata locului, oamenii nu au vazut accidentarea. Credeau ca uruguayanul se preface. Si tinand cont de ce istoric are...ii inteleg oarecum, chiar daca saracul s-a purtat mai mult decat exemplar de cand a venit la echipa.

utraian
utraian  •  09 Februarie 2015, 12:20

incaseze*

Vezi toate comentariile (4)
Comentează