INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA/CHIEVO-MILAN 0-1

VIDEO Reacţie uimitoare a unui copil căruia Muntari i-a oferit tricoul

Muntari și șutul de gol ce a tranșat triumful Milanului cu Chievo (foto: Reuters)
Muntari și șutul de gol ce a tranșat triumful Milanului cu Chievo (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 15:01

Sulley Muntari a fost cel ce a adus victoria Milanului în partida de la Verona, 1-0 cu Chievo. La final, în drumul spre vestiare, mijlocaşul ghanez s-a întîlnit cu un grup de copii de mingi. Văzîndu-i posomorîţi, el şi-a scos tricoul şi i l-a oferit primului dintre ei.

Puştiul a avut o reacţie uluitoare: nedorind cadoul dat de cel ce a marcat contra echipei sale, el s-a dus după jucător să i-l restituie, părînd să spună: ”Hei, ia-l înapoi! N-am nevoie de aşa ceva”.

Vezi jos un video cu Muntari şi băiatul de mingi

Muntari nu se aştepta la refuz ori n-a înţeles exact, cert este că a plecat mai departe. Băiatul n-a avut ce face şi a rămas cu tricoul. Nu era însă deloc încîntat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
raul4steaua
raul4steaua  •  11 Aprilie 2012, 20:18

Copil prost, Muntari fara nici o obligatie ia oferit tricoul, si el are orgoliu de copil prost, copii ca el sunt mai tarziu pe cei ce ii vedeti in galerie gata oricand sa se bata cu orice galerie pentru niste idei stupide.

ulle
ulle  •  11 Aprilie 2012, 16:47

Hehe, s-a p*sat pe muntari cu faza asta.

sadadifelippe
sadadifelippe  •  11 Aprilie 2012, 16:11

aici se vede clar civilizatia si nivelul de trai... La noi ii pupa si ghetele chiar daca nu era suporterul echipei... asa suntem noi romanii fomisti si dobitoci si asta pleaca de sus de la presedinte pana la ultimul somer... respect pt baiat, un gest mai frumos ar fi fost sa scoata cucu si sa-l ude putin, apoi sa-l restituie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează