INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NICE - MARSEILLE 3-2

VIDEO Reinventat » Debut de vis pentru Balotelli în Ligue 1: dublă în meciul cu Marseille

Balotelli sfidează provocările lui Gomis și marchează impecabil penaltyul de 1-0 cu OM
Balotelli sfidează provocările lui Gomis și marchează impecabil penaltyul de 1-0 cu OM

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2016 00:00

Debut de vis pentru Balotelli în Ligue 1. Eliberat de coșmarul Liverpool, Mario i-a cucerit pe fani cu o ”dublă”, fiind mai rapid ca Ibrahimovici în a marca primul gol.

Balotelli a redevenit SuperMario. Ori Superb Mario, ca pe coperta L'Equipe. Avea nevoie de aerul Coastei de Azur să arate că nu-i terminat la 26 de ani. Nice pare să-i vină mănușă, iar italianul le-a dăruit fanilor o "dublă" la debut (3-2 cu OM), după ce le făcuse și colegilor cadouri de 15.000 euro.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

409 secunde i-au fost suficiente pentru întâiul gol în Ligue 1, Balo reușind să-l "surclaseze" astfel pe Ibrahimovici, marcator în prima partidă la PSG după 64 de minute. Un 11 metri transformat cu sânge rece, la deschiderea scorului.

Apoi, într-un moment critic, a pus perfect capul pentru 2-2: l-a fentat pe Hubocan, simulând finalizarea la colțul scurt! Și până la sfârșit, a fost un catalizator al întregii echipe. Doar pentru el a schimbat duminică antrenorul Favre sistemul din 4-3-3 în 3-5-2!

"Ce cadou am primit din Italia", comentau în tribună și își dădeau coate fanii fericiți. Succesul cu Marseille a propulsat echipa lui Mario pe locul doi, cu 10 puncte, la egalitate cu liderul Monaco.

4șuturi, toate cadrate, 27 de atingeri ale mingii, 4 driblinguri reușite, un assist (irosit de Plea), 3 recuperări și 4 faulturi suferite sunt cifrele lui Balotelli cu Marseille

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close