INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA UCRAINEI

VIDEO Şahtior a eliminat Kievul în ”optimi” (3-2) » Pansament pe rană

Eduardo (dreapta) a reușit
Eduardo (dreapta) a reușit "dubla" în al cincilea succes la rînd al lui Șahtior în Cupă contra lui Dinamo Kiev

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 22:51

Trupa lui Mircea Lucescu, lipsită din nou de Raţ, a răzbunat rezultatele slabe din Ligă şi campionat printr-o victorie pe terenul rivalei Dinamo


Mircea Lucescu respiră după o săptămînă neagră cu remiza din Ligă (2-2 cu Zenit) şi eşecul din campionat (1-2 cu Harkov). Şahtior a bătut-o pe Dinamo Kiev (3-2) şi e în "sferturile" Cupei.

Fără Raţ, condamnat să joace doar în Ligă, "minerii" au pornit fulminant la Kiev, reuşind două goluri în jumătate de repriză. Eduardo a deschis scorul (9) din centrarea căpitanului Srna, Alex Teixeira a dublat diferenţa, servit la colţul scurt de Luiz Adriano, apoi Mhitarian a fost foarte aproape de 3-0. Dinamo a trecut însă peste şoc, revenind înaintea pauzei prin Iarmolenko (41).

Liderul din Ucraina a dominat actul secund. Raportul şuturilor la poartă (17-6) nu s-a simţit pe tabelă. Tot Eduardo a lovit, iar Milevski, înlocuitorul lui Şevcenko, a înscris în prelungiri. Inutil.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează