INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

VIDEO Şahtior păstrează şefia în Ucraina, dar cu emoţii: 3-1 cu Tavria Simferopol

Șahtior Donețk
Șahtior Donețk

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2011 19:57

Echipa lui Mircea Lucescu merge extrem de bine în campionat şi a ajuns în etapa a 13-a fără să cunoască înfrîngerea. Şahtior are 10 victorii şi trei rezultate de egalitate şi se regăseşte pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte, trei mai mult decît rivalii de la Dinamo Kiev, care au însă şi un meci mai puţin disputat.

Cu Tavria Simferopol, Şahtior a avut mult de muncă, reuşind să obţină victoria cu două goluri marcate în minutele de prelungire. Golurile întîlnirii de la Symferopol au fost marcate de Nazarenko pentru gazde, respectiv Adriano (de două ori) şi Shevchuk pentru oaspeţi.

Românul Răzvan Raţ n-a fost nici măcar rezervă în echipa lui Mircea Lucescu.

Adriano a deschis scorul în minutul 28 (VEZI GOLUL), dar avantajul oaspeţilor nu a ţinut prea mult pentru că Nazarenko a readus egalitatea după 8 minute (VEZI GOLUL). Echilibrul s-a păstrat pînă spre finalul partidei, dar Şahtior a reuşit în cele din urmă să-şi aconteze cele trei puncte. Shevchuk i-a readus pe oaspeţi în avantaj în minutul 2 de prelungiri (VEZI GOLUL), iar Adriano a stabilit scorul final în minutul 5 al prelungirilor (VEZI GOLUL).

Toate rezultatele şi clasamentul din Ucraina sînt pe campionate.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează