INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Samir Nasri, luat de guler de un suporter al lui Arsenal!

foto: guardian.co.uk
foto: guardian.co.uk

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 20:27

Mijlocaşul francez Samir Nasri (25 ani) a fost agresat verbal de fanii lui Arsenal imediat dupa terminarea meciului pe care ”tunarii” l-au avut cu echipa actuală a fotbalistului, Manchester City


Suporterii londonezi l-au urmărit pe acesta cu o camera video si i-au reproşat faptul că este un trădător. Francezul a lăsat capul în pămînt şi a preferat să nu le răspundă. La un moment dat, un suporter în vîrstă şi-a făcut apariţia şi l-a apucat pe Nasri de guler.

Fostul sau coleg, Marouane Chamakh (28 ani), a fost singurul care a încercat să intervină şi sa aplaneze conflictul, escortîndu-l pe Nasri într-un loc sigur. City s-a impus cu 2-0 în faţa lui Arsenal.

Samir Nasri a părasit echipa din nordul Londrei în urmă cu 18 luni, atunci cînd Arsenal a primit o oferta de 24 de milioane de lire din partea lui Mancheste City. Acesta a bifat 31 de apariţii în tricoul ”cetaţenilor”, pentru care a reuşit să înscrie 5 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
andystar
andystar  •  22 Ianuarie 2013, 20:10

CE nebun e asta !

dehasdeu
dehasdeu  •  16 Ianuarie 2013, 09:08

Fabregas, Nasri, van Persie si Alex Song au plecat de la Arsenal pentru ca aici nu puteau castiga trofee. Nu-i poate invinui nimeni de nimic. Au fost profesionisti 100%. Oricum cred va fi o chestiune de timp pana cand Arsenal ii va pierde pe Arteta , Cazorla sau Vermaelen tocmai din cauza acestei lipse de performante. Pacat! Arsenal ramane oricum cea mai frumoasa echipa din Premier League!

flo_ax
flo_ax  •  16 Ianuarie 2013, 03:11
Postat de anubisj pe 15 Ianuarie 2013, 22:02

Atitudine deplasată. Orice fotbalist ne-a ajutat cât de puțin, merită respectat.

corect... consider ca Nasri si van Persie si-au facut datoria pt Arsenal, nu au pacalit fotbalul cat timp au jucat pt tunari... Dar clubul i-a lasat balta, prin lipsa de rezultate sau macar perspective la un trofeu. Orice fotbalist joaca pt cel putin 2 din cele 3 obiective: bani, trofee sau loialitate pt club. Strategia lui Wenger e mega-falimentara si Arsenal va continua sa piarda fotbalisti, care-si vor dori trofee si le vor cauta in alta parte

Vezi toate comentariile (12)
Comentează