INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENTE

VIDEO Scene de o duritate incredibilă în Spania » Fanii lui Alaves i-au atacat pe cei ai Barcelonei!

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 10:53

Înaintea partidei Alaves-Barcelona, încheiată cu scorul de 0-6, un grup format din aproximativ 50 de ultrași ai formației gazdă a luat cu asalt o terasă la care se aflau fani catalani.

În urma incidentelor, un suporter al Barcelonei a fost transportat de urgență la spital. Un tânăr în vârstă de 19 ani, susținător al clubului gazdă, a fost reținut de poliție.

Vezi aici imaginile luptei.

Clubul de fotbal Deportivo Alaves a anunțat într-un comunicat oficial că dezavuează comportamentul fanilor și că va colabora cu autoritățile pentru identificarea celor implicați.

Și conducerea Barcelonei a reacționat, condamnând incidentele într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
red77
red77  •  12 Februarie 2017, 11:52

Paradoxal tocmai în Spania unde vreo 3 echipe au ultrasi. Atletico și cele 2 din Sevilla. Restul vin ca la teatru. Sunt departe de italieni. Real și barca au spectatori și atât

Vezi toate comentariile (1)
Comentează