INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY - FENERBAHCE 1-0

VIDEO şi FOTO Gică Hagi, ovaţionat pe stadionul lui Galatasaray la derby-ul cu Fener!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 aprilie 2014 22:03

Fostul fotbalist şi antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a devenit, duminică, "Legendă a clubului" din Istanbul, el fiind ovaţionat de public la derby-ul cu Fenerbahce (1-0, gol marcat de Sneijder în minutul 9), pe Turk Telekom Arena, informează presa turcă, citată de Mediafax.

VEZI AICI VIDEO CU HAGI PE STADIONUL GALATEI!

Hagi a intrat pe teren înainte de startul meciului contînd pentru etapa a 28-a a campionatului Turciei şi a primit o plachetă din partea conducerii clubului. Românul a fost aplaudat şi ovaţionat de public, care l-a şi chemat să îl salute.

"Derby-ul este un eveniment important pentru suporterii echipei Galatasaray. Eu sunt doar cireaşa de pe tort", declara Gheorghe Hagi pentru postul Lig TV, înaintea partidei.

Potrivit timeturk.com, Hagi a fost şi protagonistul unui moment care l-a surprins pe arbitrul partidei, Bulent Yildirim. În momentul în care românul a intrat pe gazon, Bulent Yildirim se încălzea. Centralul s-a îndreptat către Hagi pentru a da mîna cu el, dar fostul internaţional nu l-a văzut, astfel că arbitrul a rămas cu mâna întinsă.


Gheorghe Hagi a jucat pentru Galatasaray Istanbul în perioada 1996-2001, reuşind să înscrie 59 de goluri în 132 de partide disputate în campionat. Cu Galatasary, Hagi a câştigat patru titluri în Turcia, de trei ori Cupa Turciei, o dată Cupa UEFA şi o dată Supercupa Europei. El a fost şi antrenorul echipei din Istanbul, cu care a cucerit Cupa Turciei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
plischi
plischi  •  07 Aprilie 2014, 06:50

va dati seama ce s-ar fi intamplat daca galata castiga printr-un gol inscris de gica?!

eagleye
eagleye  •  07 Aprilie 2014, 02:25
Postat de kmikaz pe 07 Aprilie 2014, 00:07

aia acolo nu stiu ca este si rege la blaturi, la noi.

Sa nu exageram… Chiar daca viitorul a castigat cu Steaua atunci in mod dubios nu inseamna ca Hagi e blatist. Pur si simplu Gigi putea sa zica gata ba pierdeti cu Nasu ca asa vrea carbasanu meu.

utraian
utraian  •  07 Aprilie 2014, 00:47

Hagi , asa cum merita, e cel mai tare in doua tari ROMANIA si TURCIA... Cand intra ala pe teren ia lumea foc, dupa 13 ani de la retragere... Va recomand sa aveti grija ce vorbiti! Nu toti catelusii leprosi au dreptul sa vorbeasca despre legende! Unii sunt pe lume doar sa scormoneasca in gunoaie...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează