INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Song l-a pocnit pe Pique în autocar » Bătaie la fiesta campionilor în Barcelona

Song îl țintește în plin pe Pique, care e ținut de colegi să nu cadă
Song îl țintește în plin pe Pique, care e ținut de colegi să nu cadă

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 10:01

Ameţiţi de băutură, jucătorii blaugrana s-au încins luni la înălţime. Căpitanul Puyol şi portarul Valdes au sărit să-i despartă pe colegii furioşi.

Vezi aici VIDEO!

Dacă fiesta pariziană a fost stricată de ultraşii demenţi, sărbătoarea Barcelonei a inclus şi mai multe incidente provocate de jucătorii blaugrana. În timpul turului prin oraş, campionii Spaniei au băut mult, au dansat şi au glumit, s-au hîrjonit şi s-au împins, riscînd să cadă din autocarul deschis. Ba chiar, la un moment dat, s-au şi luat la bătaie!

Alex Song i-a ars o palmă lui Pique şi doar intervenţia căpitanului Puyol şi a portarului Victor Valdes l-au salvat pe iubitul Shakirei de furia mijlocaşului camerunez, care a uitat de joacă şi se pregătea să-i mai aplice un pumn.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
ddannyddanny
ddannyddanny  •  19 Mai 2013, 02:37
Postat de gerulathor pe 19 Mai 2013, 01:23

Are nume predestinat de Scorpie:)))

nu,,da chiar sunt enervante articolele astea in care se scrie altceva decat e in titlul..adica serios e pacaleala pe fatza,,,adica e ca si cum la un magazin pune o oferta afara de banane,,si inauntru vand ,,,pepeni :))))) eu nu injur de fel,,dar astia cu minciunile te scot din sarite...ma mir ca nu are nimeni control asupra lor,,,,sefi ceva,,hmmm

gerulathor
gerulathor  •  19 Mai 2013, 01:23
Postat de ddannyddanny pe 18 Mai 2013, 13:30

mda jenant sa ii vezi beti,,,dar si JENENT DANIEL SCORPIE CU ARTICOLUL LUI,,,,UNDE M.O.RTII MAT..II S-AU BATUT R..E..TARDAT MINTAL ...CAND ACOLO ERAU BETI SI SAU HARJONIT CA BETIVII SE VEDE CLAR,,,PUI TU TITLU TEMBEL SI ASOCIEZI TITLUL CU CATEVA IMPINSATURI,,,J..E..G.OSULE... CA SE STIE CA UN TITLU SI O IMAGINE CAT DE CAT PE LANGA,,LA ROMAN,,,I SE PARE CA CHIAR S-AU BATUT,,CA SE GANDESTE LA TITLU SCRIS,,SI FACE ASOCIEREA,,,DE FAPT ASA SUNT SCRISE 90 LA SUTA DIN ARTICOLE ....SE PUNE O POZA ..CARE DA IMPRESIA DE CEVA,,SI SE SCRIE ALTCVEA,,,MO..R.TII ..M..ATI.I PE BUNE NU ASA LA MISTO.,, CHIAR MERITI INJURATURA,,,TI-AI ASUMAT CE SA ITI FAC...PENTRU ARTICOL..NU PENTRU OMUL..DANIEL SCORPIE

Are nume predestinat de Scorpie:)))

lucian11m
lucian11m  •  18 Mai 2013, 14:29

asta nu e nimic ,sa-i vezi pe pique,puyol,fabregas pe la ibiza ce rup paharele :))au antrenament si la asta !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează