INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOUTHAMPTON - ARSENAL 3-2

VIDEO // STOP seriei de 22 de meciuri fără înfrângere pentru Arsenal! Southampton, victorie după 106 zile

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 17:43

Formidabila serie de 22 de meciuri fără înfrângere s-a rupt pentru Arsenal în cel mai neașteptat loc. La Southampton, unde a avut mereu probleme în precedentele 6 vizite în Premier, "tunarii" au cedat după patru luni (2-3).

Nu i-a salvat Mhitarian, cu prima sa "dublă" în elita Angliei. Armeanul a egalat de două ori și i-a anulat golurile lui Ings. Degeaba. Austin a dat sentința în final.

Al cincilea meci din 5 contra "tunarilor" în care lovește ținta! Doar Sterling mai are în Premier bilanț de 100%, în 6 ciocniri cu Bournemouth!

CLICK PENTRU VIDEO!

Succes după 106 zile!

Și ce prost mergeau "Sfinții". O singură victorie, 2-0 cu Crystal Palace, pe 1 septembrie, 5 puncte doar în ultimele 12 runde.

Dar al doilea cel mai slab atac din Premier, 13 goluri, i-a dat ieri trei lui Arsenal, iar Southampton a evadat nesperat de pe penultimul loc deasupra liniei retrogradării. 

21 de partidefără eșec era seria lui Arsenal în toate competițiile. Nu mai cedase de la un 2-3 cu Chelsea, reușind 10 victorii și 4 egaluri în Premier

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează