INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL - POLONIA 1-2

VIDEO Un steward care urmărea un fan pe gazon la Israel - Polonia a intrat într-un jucător

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 11:05

Bodycheck la Tomasz Kędziora. Fundașul dreapta polonez a primit îngrijiri pe gazon, având dureri mari la șold. A reușit totuși să încheie meciul.

Incident tragicomic la Ierusalim, pe Teddy Stadium. Era primul minut de prelungire, când un fan israelian a pătruns pe teren, sprintând printre jucători.
Văzând un steward cum se repede spre el din lateral, suporterul a trecut pe lângă internaționalul polonez Tomasz Kędziora. Cel care a suferit a fost însă fotbalistul. Stewardul s-a aruncat asupra celui care intrase pe gazon, dar l-a lovit pe fundașul dreapta al lui Dinamo Kiev. Un bodycheck extrem de dur.

VIDEO Un steward care urmărea un fan pe gazon la Israel - Polonia a intrat într-un jucător

Speriat, Kędziora a sărit ca un arc. Apoi, s-a întins în iarbă, cu dureri la șold. Arbitrul finlandez Mattias Gestranius a vrut inițial să suspende meciul. Dar medicii polonezi i-au spus că jucătorul e bine și poate evolua. Și „centralul” a decis să reia jocul pentru ultimele două minute de prelungiri. 

Citește și:

Antonio Conte, amenințat cu moartea! A primit un glonț într-un plic + Șeful secției antitero investighează

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează