INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Villarreal - Real Madrid 0-0 » Remiză spectaculoasă în La Liga

Villarreal - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Villarreal - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 17:08 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 19:16

Pentru a 5-a oară consecutiv, Villarreal și Real Madrid au remizat pe Estadio de la Ceramica. De această dată, fără gol marcat.

Rezultatele și programul etapei 24 din La Liga

Villarreal - Real Madrid, capul de afiș al zilei în La Liga, a fost bogat în ocazii, dar fără ca acestea să aibă efect pe tabelă. În prima parte, „Submarinul galben” a fost mai periculos. În minutul 18, șutul lui Danjuma a lovit bara, iar în minutul 38 Courtois l-a blocat pe Alberto Moreno.

În prima parte, cea mai mare ocazie a oaspeților a venit în minutul 42. Pasă Casemiro, peste defensiva „galbenă”, stop și șut Gareth Bale, însă Geronimo Rulli a intervenit excelent.

În minutul 56, Bale a fost din nou foarte aproape de gol. Servit de Vinicius, și-a făcut mingea pe stângul și a șutat puternic, însă Rulli a deviat balonul în bara transversală.

Două minute mai târziu, portarul argentinian a ieșit din nou la rampă. Rulli a ieșit curajos din poartă și a blocat șutul lui Vinicius junior.

Real Madrid, la un pas de gol în prelungiri

În minutul 90+2, a venit cea mai mare șansă de gol din meci. Una dublă, de altfel. Mai întâi, Jovic a lovit bara transversală cu un lob din afara careului. Ulterior, șutul lui Nacho a fost scos de pe linia porții de Serge Aurier!

Real Madrid a dominat repriza secundă, 10-2 la ocazii de gol și 65-35 la capitolul posesie, dar fără a-și lăsa amprenta pe tabelă. 

Cu punctul obținut astăzi, Real Madrid rămâne la 4 puncte deasupra locului 2, ocupat de Sevilla. Villarreal urcă momentan pe 5, cu 36 de puncte, dar are două meciuri în plus față de Atletico Madrid, „saltelarii” având un număr identic de puncte.

Villarreal - Real Madrid 0-0

Villarreal - Real Madrid, echipe de start:

Villarreal (4-4-2): Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Danjuma - Chukwueze, Iborra, Parejo, Alfonso Pedraza - Lo Celso, Moreno 
Rezerve: Asenjo, Jorgensen, Aurier, Dia, Estupinan, Alcacer, Mandi, Mario Gaspar, Pino, Trigueros 
Antrenor: Unai Emery

Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Marcelo - Kroos, Casemiro, Valverde - Bale, Asensio, Vinicius jr. 
Rezerve: Lunin, Fuidias, Nacho, Vazquez, Vallejo, Rodrygo, Modric, Isco, Ceballos, Camavinga, Hazard, Jovic 
Antrenor: Carlo Ancelotti

Încăierare generală la derby-ul Porto - Sporting! Patru cartonașe roșii, arătate de „central”

Ce fac stranierii » Dennis Man, gol după 5 luni pentru Parma! Cosmin Contra, victorie zdrobitoare în derby-ul pentru titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează