INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Villas-Boas demisionează de la Marseille! „Nici în cele mai negre coșmaruri nu credeam că voi trece prin asta!” » Favoritul să-i ia locul

Situația tensionată de la Marseille se agravează. După ce fanii au luat cu asalt cantonamentul și au provocat amânarea partidei cu Rennes, azi a demisionat antrenorul Andre Villas-Boas
Situația tensionată de la Marseille se agravează. După ce fanii au luat cu asalt cantonamentul și au provocat amânarea partidei cu Rennes, azi a demisionat antrenorul Andre Villas-Boas

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2021 18:17 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 18:47

Situația tensionată de la Marseille se agravează. După ce fanii au luat cu asalt cantonamentul și au provocat amânarea partidei cu Rennes, azi a demisionat antrenorul Andre Villas-Boas (43 de ani).

„Nu-s de acord cu politica sportivă a clubului. Mercato s-a încheiat cu aducerea lui Ntcham, de care am aflat din presă dimineață. Este un jucător pe care eu l-am refuzat! Păcat că s-a ajuns aici. Nu pot accepta așa ceva. 

Nici în cele mai negre coșmaruri nu credeam că vom trece prin situația asta! Plec, dar nu vreau niciun ban de la Marseille", a declarat portughezul, înaintea partidei cu Lens.

Villas-Boas demisionează de la Marseille

Villas-Boas a venit în vara lui 2019, în locul lui Rudi Garcia, și mai avea contract până la sfărșitul sezonului: „Rezultatele proaste sunt din vina mea, sunt tare supărat". OM e pe locul 9, după ce a pierdut pe linie în ultimele patru etape.

Peste 300 de ultrași ai lui Olympique Marseille au invadat centrul sportiv în weekend, distrugând totul în cale. L-au lovit pe stoperul spaniol Alvaro González, iar meciul din runda #22 cu Rennes, din Ligue 1, a fost amânat - detalii, AICI.

Maurizio Sarri, contactat de Marseille

Conform Sky Sport, Marseille s-a oprit deja la numele noului antrenor. Acesta este Maurizio Sarri, ultima dată managerul lui Juventus. Conform sursei citate, italianul nu a acceptat din prima propunerea francezilor, însă nu exclude o eventuală rundă de negocieri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Real Madrid, doi ani fără achiziții » Zidane nu mai primește deloc întăriri

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, are coronavirus » Care este starea lui de sănătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează