INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Vinicius, „hărțuit” de un adversar în timpul meciului cu Celta: „Îmi pare rău, dar trebuie să te opresc”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2024 12:06 / Actualizat luni, 11 martie 2024 13:18

Brazilianul Vinicius (23 de ani), s-a îmbrâncit cu un jucător de la Celta Vigo în timpul ultimului meci de campionat, după ce fusese faultat în repetate rânduri. Jucătorul lui Celta, Óscar Mingueza, și-a cerut scuze atacantului brazilian, după ce l-a faultat de mai multe ori pe acesta.

Vinicius l-a împins pe Mingueza și a primit cartonaș galben. Real Madrid a învins cu 4-0 pe Celta Vigo, iar Vinicius a înscris un gol pentru galactici.

Real Madrid, victorie categorică! Celta Vigo și-a dat două autogoluri + Arda Guler, prima reușită în tricoul madrilenilor
REAL MADRID - CELTA VIGO 4-0
Real Madrid, victorie categorică! Celta Vigo și-a dat două autogoluri + Arda Guler, prima reușită în tricoul madrilenilor

Duelul dintre Vinicius și Mingueza, cel mai tensionat moment al partidei dintre Celta Vigo și Real Madrid

Fundașul formației din Vigo l-a faultat cu insistență pe brazilian, care a reacționat violent. Vinicius s-a întors și l-a împins pe Mingueza. Arbitrul Melero Lopez i-a pedepsit pe amândoi cu cartonaș galben, notează cei de la Marca. Camerele de televiziune au surprins momentul în care Mingueza îi explică lui Vinicius.

„Trebuie să te opresc”, îi spune jucătorul de la Celta madrilenului. Argumentația nu l-a convins pe brazilian, care a rămas supărat și a trebuit să fie calmat de către Lucas Vazquez, care l-a confruntat pe Mingueza și i-a reproșat faulturile repetate.

Foarte supărat, brazilianul nu a putut fi calmat, în ciuda intervențiilor din partea jucătorilor Celtei: „Cu tine vorbesc. Cu tine, da”, a continuat să spună acesta pe un ton nervos.

Vinicius a primit cartonaș galben după ce l-a împins pe Mingueza

Vinicius l-a împins pe Mingueza și a fost sancționat cu cartonașul galben de arbitrul Melero Lopez. Brazilianul este recidivist după ce l-a îmbrâncit și pe fundașul Willi Orban de la Leipzig în Liga Campionilor.

Regulamentul nu specifică că această împingere poate fi pedepsită cu cartonaș roșu direct. Vinicius are parte de un sezon foarte bun alături de galactici. El a înscris 16 goluri în 27 de partide și este om de bază în echipa antrenată de Carlo Ancelotti. Pentru Real Madrid urmează deplasarea de la Osasuna, pe 16 martie.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

Brahim Diaz a ales între Spania și Maroc! Ce națională va reprezenta mijlocașul lui Real Madrid
MAROC
Brahim Diaz a ales între Spania și Maroc! Ce națională va reprezenta mijlocașul lui Real Madrid
Carlo Ancelotti se revoltă: „Nu am mai văzut niciodată în viața mea un jucător mai persecutat decât el”
SPANIA
Carlo Ancelotti se revoltă: „Nu am mai văzut niciodată în viața mea un jucător mai persecutat decât el”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează