INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vinicius Jr despre coechipierul care l-a impresionat: „Să joci alături de el este uimitor!”

Vinicius Jr, încrezător după începutul bun de sezon la Real Madrid
Vinicius Jr, încrezător după începutul bun de sezon la Real Madrid

Articol de - Publicat marti, 14 septembrie 2021 19:21 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 01:37

Vinicius Jr (21 de ani), noul star de pe „Santiago Bernabéu”, a vorbit despre forma bună pe care o traversează, legătura pe care o are cu Benzema și afirmă că este un „fan” al lui Mbappé. 

Trecuse 560 de zile de când Real Madrid nu a mai jucat un meci oficial pe „Santiago Bernabeu”, după ce stadionul a intrat în renovare. Extrema lui Real a avut o prestație excelentă, în victoria cu 5-2 în fața Celtei Vigo, unde a marcat un gol și a scos un penalty, transformat de Karim Benzema.

„A fost într-adevăr o noapte specială. Știam că fanii vor fi în spatele nostru, pentru a fi sincer, sprijinul lor a fost esențial în revenirea noastră de la scorul de 1-2. Încurajarea lor a fost vitală în obținerea victoriei. Simțim cu adevărat că revenirea fanilor în tribune ne va ajuta în încercarea noastră de a câștiga titlul în acest sezon”, a declarat Vinicius într-un interviu acordat publicației AS.

Sfaturile primite de Vinicius de la Carlo Ancelotti

Vinicius a dezvăluit ce i-a spus Carlo Ancelotti (62 de ani) pentru a avea un nivel de încredere mai ridicat, lucru ce părea că-i lipsește în trecut.

„Mi-a transmis să fac mai puține atingeri înainte de a trage. Antrenorul a petrecut o grămadă de timp lucrând cu mine și a contribuit la îmbunătățirea jocului meu. Încrederea este cheia oricărui atacant”, a spus atacantul brazilian.

Vinicius, răspuns pentru contestatari

Vinicius le-a răspuns și celor care recomandau ca el să fie împrumutat unei alte echipe din Spania, pentru a avea șansa să evolueze mai mult.

„Am vrut să reușesc la Madrid, pentru președintele clubului și pentru fanii care mi-au oferit întotdeauna sprijin necondiționat. Eu și familia mea vrem să petrecem mulți ani la Madrid și nu vreau să mai avem o altă experiență. Aici sunt jucători care sunt de multe sezoane și au câștigat multe trofee. Vreau să fiu ca ei!”, a transmis jucătorul lui Real.

Vinicius: „Să joci alături de Benzema este uimitor!”

Jucătorul lui Real a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu Karim Benzema (33 de ani), după ce anul trecut a apărut în mass-media o filmare în care Benzema îl critica pe jucătorul brazilian.

„Să joci alături de Karim este uimitor! Am fost întotdeauna un mare fan al lui Karim, încă de când eram copil. Este o plăcere să joc alături de el. Mă ajută mereu. Este unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Îmi place foarte mult să joc alături de el. Mereu vorbește cu mine pe teren și în afara lui. Înainte de meci mi-a spus că o să-l ajut să înscrie un gol și am făcut-o cu acel penalty-ul scos. Așa că atunci când s-a acordat penalty-ul, m-am uitat la el. Știam că va înscrie”, a declarat Vinicius.

Vinicius îl așteaptă pe Mbappe la Madrid

Întrebat despre posibila venire a lui Kylian Mbappe (22 de ani) la Real Madrid, Vinicius a răspuns: „Mbappé este un jucător excelent și sunt un mare fan al lui. Sunt sigur că va avea un sezon minunat cu PSG și se va descurca bine. În ceea ce privește viitorul său, va trebui doar să așteptăm și să vedem”.

4goluri a marcat Vinicius în cele 4 partide pe care le-a disputat pentru Real în acest sezon

40de milioane de euro este cota de piață a lui Vinicius, conform Transfermarkt

Ibrahimovic s-a „rupt” din nou! Ratează un supermeci

Start în grupele Champions League! Barcelona - Bayern Munchen e capul de afiș al serii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează