INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Vlad Chiricheș a remizat cu liderul din Serie A, însă e criticat: „Mereu în dificultate la goluri”

Vlad Chiricheș, fundașul lui Sassuolo, a fost ezitant în mai multe ocazii la 2-2 cu Napoli, foto> Imago
Vlad Chiricheș, fundașul lui Sassuolo, a fost ezitant în mai multe ocazii la 2-2 cu Napoli, foto> Imago

Articol de - Publicat joi, 02 decembrie 2021 11:00 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 11:06

Vlad Chiricheș, fundașul lui Sassuolo, a fost ezitant în mai multe ocazii la 2-2 cu Napoli și a luat 5 în Corriere dello Sport. „A părut mereu în dificultate la ambele goluri ale oaspeților”, scrie Gazzetta dello Sport.

Vlad Chiricheș i-a pus piedică fostei echipe, la care a jucat patru sezoane și jumătate, remiza lui Sassuolo cu Napoli (2-2) strângând diferența pe podium în lupta la titlu.

Gazdele au revenit de la 0-2, într-un meci palpitant și spectaculos, în care căpitanul „naționalei" a ieșit însă în evidență în mod negativ. Revenit între titularii „neroverdi”, după două etape pe bancă, el a avut probleme cu atacanții liderului, dezamăgind prin nesiguranță.

Zlatan Ibrahimovic, verdict în cazul Balonului de Aur: „Lewandowski merita trofeul” + „El e cel mai bun fotbalist din istorie, l-am imitat”
BALONUL DE AUR
Zlatan Ibrahimovic, verdict în cazul Balonului de Aur: „Lewandowski merita trofeul” + „El e cel mai bun fotbalist din istorie, l-am imitat”

„Construcția lui Vlad Chiricheș a fost interesantă, dar a avut dificultăți la închidere”

„El, care de obicei nu se descompune, în fapt s-a pierdut la al doilea gol al lui Napoli în fața vechiului prieten Mertens. Și au început durerile, vezi mingea făcută cadou lui Petagna", l-a criticat Corriere dello Sport, acordându-i nota 5, cea mai mică primită de gazde. 

Printre picioarele fundașului român a trecut mingea de 0-1 șutată de Fabián Ruiz.

 Gazzetta dello Sport a fost mai indulgentă (nota 5,5), reliefând și aspectele pozitive: „Interesantă construcția sa din spate, dar la cele două goluri ale oaspeților a părut mai mereu în dificultate la închidere". 

Tuttomercatoweb, mai generoasă, a evidențiat prima repriză cu puține greșeli importante și apariția în câteva tacklinguri, care i-au atras un calificativ mai bun, nota 6.

A greșit Spalletti?!

Napoli a avut meciul în mână, marcând în primul sfert de ceas de după pauză prin Fabián Ruiz și Mertens, dar antrenorul Luciano Spalletti a dat semnalul retragerii prea devreme înlocuindu-și marcatorii. Și gazdele n-au refuzat invitația de a ataca, au egalat și erau să și câștige senzațional în prelungiri, dacă golul lui Defrel nu se anula cu VAR pentru fault!

Citește și: 

„A părut că aleargă prin noroi” » Ianis Hagi, luat în vizor după ultimul meci la Rangers: notă dezamăgitoare

Nota 5! Încă un meci ratat pentru Man la Parma: „Se chinuie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
drack009
drack009  •  02 Decembrie 2021, 19:28

Căpitanul generațiilor ratate ale României!

ripensistu
ripensistu  •  02 Decembrie 2021, 11:44

Cap de manza face de ras Romania de peste 10 ani, ar trebui sa dispara odata si de la nationala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close