INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chiricheș, cel mai slab jucător al lui Sassuolo din meciul cu Inter! Ce notă a primit fundașul român

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 13:00 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 13:00

Vlad Chiricheș (31 de ani) a forțat reintrarea după ultima accidentare musculară și s-a rupt iar. După ce a greșit grav la primele două goluri, primind nota 4 în Gazzetta dello Sport: „Un coșmar”.

Au fost doar coincidențe problemele musculare acuzate de Chiricheș la Sassuolo cu momentele convocării la lot pentru ultimele jocuri ale naționalei. Integralist cu Verona, când a fost printre cei mai buni de pe teren, Vlad s-a rupt în etapa următoare. A forțat reintrarea după o contractură și a cerut înlocuire sâmbătă cu Inter (0-3) în minutul 42, fiind în pericol să nu mai joace deloc în 2020.

„A fost un dezastru”

Era finalul unei reprize dezastruoase a fundașului român, umilit de Lautaro Martinez la primul gol, după mingea pierdută chiar de el, și autorul unui autogol cu mâna, la devierea centrării lui Vidal! "O după-amiază de coșmar, începută în minutul 4 cu o degajare în Lautaro, și dublată de o firmă de autor. Orice cursă în spate l-a sufocat, dar nu s-a simțit bine. Curaj!", l-a criticat Gazzetta dello Sport, care i-a acordat nota 4. Cel mai slab om de la gazde. "Dezastru", a scris Sportmediaset.

A greșit de două ori în faza deschiderii scorului, a dat autogol și apoi a ieșit accidentat. Nota 4
Corriere dello Sport, cotidian italian

VIDEO Ionuț Badea: ”Chiricheș era peste Walker și Dier”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal cu Marius Șumudică în Turcia! Acuzat de injurii și amenințări » Va fi din nou suspendat!

Ultima echipă a lui Diego Maradona, omagiu pentru fostul antrenor » Victorie la primul meci după dispariția lui „El Pibe D'Oro”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  29 Noiembrie 2020, 17:22

Chiriches nu are ce sa mai caute la nationala...

2133315653607049
Stanislav Gusat  •  29 Noiembrie 2020, 14:46

*** hahahahaaaxaxaxaxaaaaaaaaa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  29 Noiembrie 2020, 14:35

Asta nu a fost, si nici nu va fi fotbalist vreodata, fiindca nu mai are timp.... e zero!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează