INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Vlad Chiricheș nu mai pare atât de convins de oferta din Serie A. A întrerupt negocierile „din motive personale”

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2022 12:33 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 12:33

Căpitanul naționalei, Vlad Chiricheș (32 de ani), a invocat „probleme personale”, astfel că mutarea de la Sassuolo la Cremonese a intrat în stand-by. Fundașul român nu mai intră însă în planurile antrenorului. 

După trei sezoane la Sassuolo, Vlad Chiricheș se pregătește să schimbe peisajul. La 32 de ani, căpitanul naționalei va fi cedat de squadra neroverde, care și-a completat defensiva prin revenirea croatului Martin Erlici de la Spezia. 

Nici stoperul român n-ar mai vrea să rămână, deși mai are contract un an. I s-a dat de înțeles că va juca mult mai puțin în sezonul viitor și că nu mai intră în planurile antrenorului Alessio Dionisi. Lipsa de constanță în evoluții și fragilitatea fizică i-au făcut pe șefii lui Sassuolo să accepte discuții pentru transfer. În această lună au apărut oferte din Serie A, de la nou promovatele Cremonese și Monza, și un interes dinspre Galatasaray.

„Practic, sexul este interzis la o Cupă Mondială pentru prima dată în istorie” » Fanii care merg în Qatar sunt avertizați: riscă până la 7 ani de închisoare!
CUPA MONDIALĂ
„Practic, sexul este interzis la o Cupă Mondială pentru prima dată în istorie” » Fanii care merg în Qatar sunt avertizați: riscă până la 7 ani de închisoare!

„Cremonese caută un fundaș cu experiență pentru participarea în Serie A”

Cea mai atrasă de Chiricheș, confirmă și Gazzetta dello Sport, este Cremonese, care a și avansat cu tratativele. 

„Echipa lui Alvini caută un fundaș cu experiență pentru participarea în Serie A. Acordul nu e departe, însă mai există unele detalii de reglat cu jucătorul și între cluburi", a explicat cotidianul roz. Sassuolo, care l-a cumpărat cu 9,5 milioane de euro în vara lui 2020, nu ar emite mari pretenții financiare, având în vedere vârsta lui plus că la 1 iulie 2023 devine liber de contract.

Vlad Chiricheș nu ar fi mulțumit de contract și durată

Numai că jucătorul nu pare convins întrutotul de această variantă, chiar dacă i s-a promis că va fi titular. „Chiricheș a întrerupt luni negocierile, invocând unele probleme personale. Deocamdată nu există acord între părți", anunță agenția Sassuolo News. 

Citind printre rânduri, e posibil să nu fie mulțumit de contractul propus, durată și/sau bani. Nu se grăbește să semneze și așteaptă o veste de la Monza sau din altă parte. Vlad are la Sassuolo al treilea cel mai mare salariu, după căpitanul Berardi și portarul Consigli, și nu ar accepta să piardă și financiar, dacă sportiv ar face un pas în spate. La Cremonese poate avea colegi doi români, Ionuț Radu, împrumutat de Inter, și Dennis Politic, venit de la Bolton în iarnă.

1,8 milioane de euroe cota lui Chiricheș, potrivit Transfermarkt. Acum 8 ani, la Tottenham, valora 11 milioane 800.000 de euro este salariul net al lui Chiricheș la Sasssuolo. La Napoli câștiga dublu, 1,7 milioane de euro 29 de meciuri a jucat sezonul trecut (2.301 minute) la Sassuolo. În 27 a fost titular, în alte 8 rezervă nefolosită

Citește și: 

Valentin Cojocaru a plecat de la Feyenoord și a semnat cu o echipă din Belgia

Sadio Mane este noul jucător al lui Bayern Munchen » Detaliile transferului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
zorrozabal
zorrozabal  •  21 Iunie 2022, 15:57

Asta e capitanul naționalei României?!Pai atunci ce pretenții sa avem la rezultate?!

adriann_
adriann_  •  21 Iunie 2022, 15:18

TOATA ROMANIA IL VREA LA FCSB :))

torque07
torque07  •  21 Iunie 2022, 15:10
Postat de bucovina7 pe 21 Iunie 2022, 14:12

mai baiatule.. bine ai spus "SA STEA prin Serie A".. e satul Domnul Chiriches cat a lustruit ghetele titularilor pe acolo! Aici ai dreptate.. Burca si Rus NU vor ajunge niciodata sa faca asta! Si pe tine daca te transfer acum la Milan si ii faci ghetele lui Theo ar trebui sa te pun TITULAR la Nationala?!.. doar pentru CA STAI pe banca! DOAMNE mai baiete.. trezeste-te la realitate!!

Sassuolo, mijlocul clasamentulu in Serie A - titular 29 de meciuri din 38. Si pune in calcul ceva absente din cauza accidentarii. Mai zi-mi un roman care JOACA la niveul asta. Chiar sunt curios. R. Marin cu echipa retrogradata. in rest? Astia sunt FOTBALISTI. Nu ce vezi in liga mamaliga expertule care esti tu expert si le stii pe toate :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează