INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Vladimir Putin a luat o decizie radicală împotriva lui Roman Abramovich

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Articol de - Publicat miercuri, 30 martie 2022 23:30 / Actualizat joi, 31 martie 2022 12:40

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a luat o decizie radicală după ce a apărut informația că Roman Abramovich ar fi fost otrăvit la negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina.

Potrivit Daily Mail, Putin a interzis orice menţiune a numelui lui Roman Abramovich în media de stat din Rusia după ce oligarhul rus a fost otrăvit în timpul negocierilor cu un agent chimic folosit se pare și în Primul Război Mondial.

Ciudatul caz Roman Abramovich. Ce rol ar juca, de fapt, magnatul rus în negocierile Ucraina - Rusia
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Ciudatul caz Roman Abramovich. Ce rol ar juca, de fapt, magnatul rus în negocierile Ucraina - Rusia

Informația a fost dezvăluită de Ksenia Sobchak, una dintre importantele membre ale opoziției liderului de la Kremlin. 

„Presei pro-Kremlin i-a fost interzis să menționeze rolul omului de afaceri Roman Abramovich în negocierile dintre Rusia și Ucraina”, este anunțul acesteia.

Cu ce ar fi fost otrăvit Roman Abramovich

Potrivit Wall Street Journal, patronul lui Chelsea ar fi fost otrăvit, împreună cu alți doi membri din delegația Ucrainei, iar acum apar noi informații.

Se pare că aceștia ar fi mâncat ciocolată otrăvită, în care s-ar fi aflat un agent chimic din Primul Război Mondial, chloropicrin, sau o doză mică de novichok.

Cum ar fi reacționat Abramovich când a aflat că e otrăvit

Potrivit unor informații publicate de New York Times, după apariția primelor simptome severe, Abramovich s-ar fi panicat și s-ar fi gândit la cele mai negre scenarii.

„O să murim?” i-ar fi întrebat rusul pe medicii care-l examinau.

Ce a scris luni presa internațională: „Abramovich a orbit pentru câteva ore și a fost spitalizat”

Rusul Roman Abramovich a avut simptome asemănătoare otrăvirii după ce a participat, la începutul lunii, la negocierile pentru pace dintre Rusia și Ucraina, a dezvăluit luni presa internațională. 

Printre simptomele avute de Abramovich se numără ochi roșii și exfolierea pielii pe mâini și față. Daily Mail susținut că Abramovich a avut probleme mai serioase. Acesta și-ar fi pierdut vederea timp de câteva ore, fiind spitalizat de urgență în Turcia, acolo unde a fost pentru a negocia pacea între Rusia și Ucraina.

VIDEO Emil Caras, secundul celor de la Dinamo Kiev: „E de nedescris ce se întâmplă în Ucraina. E inuman!”

Citește și:

Ciudatul caz Roman Abramovich. Ce rol ar juca, de fapt, magnatul rus în negocierile Ucraina - Rusia

Roman Abramovich, prima apariție publică după vestea că ar fi fost otrăvit » Cum a fost surprins oligarhul rus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
892366017496288
Mihai Dinu  •  02 Aprilie 2022, 06:28

Rusul Abramovich neutru? Ați uitat ca este “frate de sânge” cu Zelenski, iar frăția iudee e înaintea oricăror principii.

adriann_
adriann_  •  31 Martie 2022, 15:12
Postat de cuviosulmafiot pe 31 Martie 2022, 11:27

Intr-o „production”-despre Rasputin și despre asasinarea sa-BBC zice ca pe Rasputin l-a impușcat de fapt atașatul militar britanic(având gradul de maior de la Petrograd-in frunte și de la mica distanța-lucru constatat și de anchetatorii ruși, dar mușamalizat!De ce l-a impușcat ofițerul britanic pe Rasputin?Pentru ca Rasputin avea o mare influența asupra familiei țarului Nicolae al II lea și el era impotriva intrarii Rusiei in razboi alaturi de Anglia și de Franța,existând pericolul sa convinga familia imperiala sa prefere Germania și Austro-Ungaria(greu de crezut-avand in vedere ca Rusia revendica de la Austro-Ungaria vestul Ucrainei -pe care aceasta le stapânea de la imparțirea Poloniei)!

Acum nu era sa zica BBC ca l-a impuscat un rus in timp ce Jamesbondul lua notite, nu? :)) Pana la urma sigura e doar treaba ca Rasputin mancase tot platoul de prajituri otravite si nu dadea semne ca ar avea de gand sa se curete. Cam ca astia cu ciocolatica otravita :)) Se pare ca e penurie de scenarii si la Mosfilm nu doar la Holywood :))

contrabas3
contrabas3  •  31 Martie 2022, 14:53

Uite cum se ajută prietenii. :) Probabil urmează deblocarea cardurilor și conturilor lui Abramovich.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează