INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CRIMĂ

Ucis de prieten după o ceartă declanșată de gelozie! Fostul internațional a fost împușcat în cap, în plină stradă

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 13:30 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 13:34

Volkan Kahraman (43 de ani), fost fotbalist, a fost împușcat în cap miercuri după-amiază de prietenul cu trei ani mai mare, după ce s-au certat într-o cafenea. Criminalul s-a sinucis.

O știre a șocat miercuri întreaga Austrie. Liniștea după-amiezei a fost întreruptă de zgomotul a două împușcături pe Etrichstrasse din Simmering, un cartier aflat în sudul Vienei, pe malul Dunării.

Îl sfidează pe Becali! » Cer control doping pentru FCSB, la două zile după informațiile publicate de GSP
FCSB
Îl sfidează pe Becali! » Cer control doping pentru FCSB, la două zile după informațiile publicate de GSP

Pistolul care a luat două vieți. A lui Volkan Kahraman și a prietenului său

Potrivit martorilor, care au povestit presei locale, doi bărbați ar fi ieșit certându-se dintr-o cafenea. Se spune că erau prieteni, chiar asociați într-o afacere, și că povestea tragică ar fi pornit de la gelozie. La un moment dat, unul a scos pistolul, împușcându-l pe celălalt în cap. Apoi, s-a sinucis.

Prima victimă era Volkan Kahraman, fost fotbalist, în vârstă de 43 de ani. Celălalt era Orhan, apropiatul său, 46 de ani. Ambii austrieci de origine turcă.

Volkan Kahraman. Foto: Imago Images
Volkan Kahraman, primul din stânga. Foto: Imago Images
Volkan Kahraman în tricoul lui FK Austria Magna Wien. Foto: Imago Images
Volkan Kahraman în tricoul lui SV Wüstenrot Salzburg. Foto: Imago Images
Volkan Kahraman. Foto: Imago Images
+1 FOTO

Volkan Kahraman, promovat de legendarul Krankl la națională

Kahraman era o persoană cunoscută. Fusese primul jucător cu rădăcini turce care evoluase în naționala Austriei. În 2002, promovat de faimosul Hans Krankl, numit selecționer în acel an. A strâns trei selecții la prima reprezentativă, după 25 de meciuri la U21. Purta atunci tricoul lui Pasching. A mai jucat la Austria Viena, Salzburg și LASK.

„Ați observat în cariera mea că sunt o persoană nerăbdătoare, vulcanică. Nu am avut puterea să-mi ascult antrenorii. Deseori, am văzut fotbalul diferit de tehnicienii mei. Dar singurul vinovat pentru că nu am ajuns mai sus sunt eu. Au fost și probleme personale, accidentări...”, a declarat Volkan în cotidianul Kurier.

Volkan Kahraman a candidat pentru Parlament din partea partidului cancelarului

Același Kurier a scris și despre implicarea lui în politică. A candidat în 2017 din partea ÖVP (Partidul Poporului, condus de cancelarul Karl Nehammer) pentru Consiliul Național, una dintre cele două camere ale Parlamentului austriac.

Kahraman spunea despre el: „Am stilul de viață al unui turc, însă a fost o onoare să joc pentru Austria. Trăiesc aici, familia trăiește aici. Nu există o țară mai frumoasă decât Austria”. A recunoscut că „am făcut bani buni, dar i-am investit greșit”.

Citește și:

O româncă a încercat să escrocheze un fotbalist la Paris cu aproape un milion de euro în bancnote false

A murit fotbalistul care a ratat penalty-ul decisiv la Sevilla '86

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
pireusx
pireusx  •  10 Februarie 2023, 08:24

Erau cei mai buni prieteni.Personal il cunosteam pe Volkan si din vedere pe Orhan . Se intalneau in fiecare zi la clubul Ostbahn11 unde Volkan a fost Manager cativa ani . Cafeneaua aia o fregventau zilnic si aveau locul lor rezervat. Volkan traia cu nevasta lu Orhan de 4 ani . In urma cu 3 saptamani Orhan i-a prins iesind din Hotel pe amandoi dupa ce o urmarise pe nevasta-sa cu GPS. Orhan a lasat o scrisoare de adio in care zice ca nu suporta situatia.

DMA87
DMA87  •  09 Februarie 2023, 18:16

Doamne ferește! Ce tragedie!

21lva
21lva  •  09 Februarie 2023, 14:06

Mulțumim, domnule Jumătate, pentru această frumoasă analiză tehnică. Nu degeaba sunteți expertul gsp în fotbal internațional. Chiar aveți cunoștințe de neegalat în domeniu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează